שאלה על קניית בגדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רוצה לקנות בגדים שיהיו טובים לה לשנה הבאה, כי יש הנחות שוות בפקס ושילב עכשיו
    אז איך אני אדע איזה מידות לקנות, כי לפעמים המידות שרשומות זה לא המידות שבאמת יתאימו???
    אתן גם קונות לשנה בהאה?

9 תגובות
עמוד 1
  • אני לא קונה לעוד שנה בגדים כי אף פעם אי אפשר לדעת מה יהיה המידה של הילד מעדיפה לקנות כל עונה ועונה
    תמיד יש מבצעים והנחות

• בד"כ אני לוקחת 2 מידות יותר...

זה לרוב קולע!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אני קונה שתי מידות מעל.
    לבנות כבר מידה אחת מעל.
    תראי, אם עכשיו היא לובשת מידה שמתאימה לגיל בחברה מסויימת, אז יש סיכוי טוב שגם שנה הבאה בגד של החברה הזו יהיה תואם מידה-גיל

• גם אני לא נוהגת לקנות, אני לא יכולה לדעת מה תהיה המידה בעוד שנה....

• כמעט תמיד אני קונה בגדים לשנה הבאה ...
  • גם אני נוהגת לקנות 2 מידות מעל לשנה הבאה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • לגמרי מבצעים שווים...גם אני חזרתי לא מזמן ..לקחתי מידה יותר בחולצות ומכנס 2 מידות..
  • אני אוהבת שיש לי עם מה להתחיל את העונה. שי משהו על כל מקרה... שאף גשם לא יפתיע ואף יום חמסין לא יתקע אותנו עם שרוול ארוך...
    לפי מה שאני רואה היא תהיה שנה וארבע עוד שנה אז תקני לפי זה... אבל גם לא ממליצה לקנות הרבה שאם לא תדייקי לא תתקעי עם הרבה בגדים לא מתאימים...

• אני תמיד קונה בסוף עונה לשנה הבאה.
    כבר שבוע שעבר התחלתי עם הקניות.
    אני קונה מידה אחת יותר.

[
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה