היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, אני חדשה כאן ובניסוי להיכנס להריון בכלל... קיבלתי מחזור אחרון ב 20.6 (בדר"כ מחזור סדיר כל 28 יום). ואני ממש במתח! אני לא בטוח שניסינו בימים כמו שצריך ואני מתה לדעת אם כן או לא... איך מתגברים על המתח? ומתי אפשר לדעת?
3 תגובות
עמוד 1
אוי יש עוד זמן... נסי לחשוב על משהו אחר... גם אני מחכה כמוך, קיבלתי ב 19.6....
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
היי ברוכה הבאה
לדעתי אי אפשר להיתגבר על המתח זה קשה.. אפשר בתקופה הזו למצוא תעסוקה. . תשדלי תמיד להיות עסוקה וכמה שפחות לחשוב על זה (למרות שזה מאוד קשה)
בדרך כלל עם המחזור שלך סדיר ואין בעיות מי שמגיע לה המחזור כל.28 יום הביוץ יהיה בדרך כלל החל מהיום ה 14. .. תשתדלו לעבוד כמה שיותר בימיים האלו.. ורק עכשיו התחלתם אז ברוגע ושלווה והמון בהצלחה שיהיה..
היי מותק מבינה לגמריי לגבי המתח אין יותר מידי מה לעשות, מקווה שתעדכני עם חדשות טובות