ככה זה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הידעתן : בבי"ח סורוקה כבר שנים שלא עושים שתי הזרעות באותו סבב

והידעתן ש....... בגללי נקטל הרצף הזה

הוצאתי מהדר' המקסים שלי שתי הזרעות יום אחרי יום, אמר שהוא זורם עם הראש שלי רק פעם אחת
    וכשאמרתי במעבדה לטכנאית הנחמדה שאראה אותה גם למחרת היא הייתה בשוק, שוק טוב! ואמרה שכבר שנים לא הייתה להם הזרעה אחת אחרי השנייה למטופלת אחת
    התפיסה הכוללת בסורוקה שנים שלא עושים שתי הזרעות בסבב והבנתי שיש רופאים שם כמו דר' בר-גיא (שהוא דווקא לא הדר' שלי רק ששמעתי את זה מחברה) שהוא עובד גם בבי"ח אחר ששם הוא שולח מטופלות שלו להזרעה אחת אחרי השנייה באותו סבב ובסורוקה הם עובדים לפי "חוקים" מסויימים....

וזהו , ב"ה שתפס החודש - אמן אמן .. הצפייה מורטת עצבים

אה - ד.א נולד לי שבוע שעבר אחיין חדש

בהצלחה לכן בנות שיהיה שבוע עם בשורות טובות

מחזיקה חזק לכולכן .
    המשך שבת טובה!!

7 תגובות
עמוד 1
  • הלוואי והחודש הזה הוא החודש שלך ותתבשרי בבשורות טובות!!!
    ומזל טוב על האחיים החדש..
    מחזיקה אצבעות!!
  • בהצלחה ממוש !!!

ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • היי אילו תגובות - כייף

שבוע טוב בנות - בהצלחה יפות
  • וואי כל הכבוד!!!

אני ממש מאמינה בהזרעות כפולות ומאחלת לך שבע"ה תיקלטי הפעם!!!

ב ה צ ל ח ה !!!
  • תודה שושה יקירה

חיבוקים ואצבעות בשבילך
  • שיהיה בהצלחה
  • תודה שגיתוש

המשך שבת נעימה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה