הילד שלי בן חצי שנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ורציתי לדעת איזה תפריט אמור להיות לו?אני נותנת לו בקבוק בבוקר ,ב-10:00 3 פירות ב-12:30 בקבוק ,ב-13:30 מרק ירקות עם עוף ועוד 2 בקבוקים עד סוף היום. זה בסדר? כמה אמורים לתת בבקבוק עם כזה תפריט? כי העוף אמור להחזיק אותו..חוששת שנותנת יותר מדיי אוכל עכשיו עם המוצקים
5 תגובות
עמוד 1
  • נשמע קצת צפוף הפירות הבקבוק והמרק,
    אמור להיות לפחות 3 שעות בין ארוחה לארוחה.

אבל אל תלכי לפי תפריטים, לכי לפי הילד בגיל הזה הוא יודע מתי הוא רעב ומתי שבע.

• אני חושבת שהוא אוכל קצת יותר מידי מוצקים לגילו לא?
    אנחנו בני חמישה וחצי חודשים והוא עוד טועם ירקות. גם אם התחלת בדיוק בגיל 4 חודשים אני חושבת שזה קצת יותר מידי... אבל זו רק דעתי כמובן...

• בלבלתן אותה עוד יותר
  • לדעתי זה בסדר חוץ מהבקבוק ב 12 וחצי ואז המרק ב 1 וחצי..
    אולי הייתי מחליפה.... הייתי נותנת את המרק ב 12 וחצי ואז את הבקבוק...

• גם אני הייתי מחליפה בין הבקבוק למרק. הבקבוק אמור להחזיק אותו יותר משעה ואז ייתכן והוא לא רעב מספיק למרק

ואז הבקבוק זה לפני השנ"צ וככה הוא בוודאות לא הולך לישון רעב

סה"כ נראה בסדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה