אני לא מאמינה!! הן חזרו :((( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• התולעים המזורגגות האלה
20 תגובות
עמוד 1
  • באסה... איך התולעים האלו מדבקות דווקא אליו?

• מסכן
  • יוווווווווו איזה מבאס !!!!!
    סרט רע התולעים האלה
    ולי אמרו שזה קורה בעיקר לילדים שאוכלים מתוק ללא הכרה (ולא נראה לי שזה הסיפור אצלכם)
    אין טיפול הומאופטי ?

• אויייייי מסכן

• שיעבור מהר

• כמו שענבר כתבה, יש ילדים שהם יותר "דביקים"
  • יואוו איזה בעסה
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אויש מסכנצ'יק!
    כנראה שהוא יותר רגיש לזה...
    יש אפשרות אולי לדבר עם צוות הגן, שיקפידו לשטוף לו את הידיים ביסודיות ולעיתים יותר קרובות (בכל זאת ילד קטן לא מסוגל לשטף ולהקפיד לקרצף כל אצבע...
    אין לי מושג אם סבון אנטיספטי או אלכוג'ל משמיד אותן אבל אולי שווה להביא לגן ושידע שמידי פעם ישטוף עם זה ידיים. אולי להביא גם מברשת קטנה ולשים בכיור של הגן שיוכל איתה לשטוף? - סתם רעיונות אולי זה יוכל לעזור...
    אולי ללכת לנטורופט שהוא גם הומאופט- קצת יקר אבל יכול להיות שווה את ההשקעה (לעיתים הומאופטים שונים נותנים טיפול שונה)
    בכול מקרה שירגיש טוב

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }

• הוא דווקא שוטף ידיים יפה אבל אולי באמת אני אביא לו את הג'ל שישים אחרי השטיפת ידיים, ליתר בטחון
    תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• אויי, תולעים תולעים...

אני לא רוצה לבאס אותך, אבל אני סובלת מזה מאז שאני מכירה את עצמי,
    עד היום..ואני בת 31!!
    הורמוקס עוזר לי רק לחודשיים- חודשיים וחצי ואח"כ הכל שוב חוזר.

זו תחושה נוראית.

לא ידעתי על העניין של השום והחומוס, אני אנסה.

• אדווה, קראתי על הרבה מבוגרים שסובלים מזה שנים
  • אני באמת אקרא.
    אני גם לא אוכלת הרבה מתוקים והם בכ"ז מגיעים.
    ובשנייה הראשונה שאני "מרשה לעצמי" לאכול כריך עם שוקולד פתאום הם צצים בערימות

• אז קודם כל תנסי באמת את השום כשזה מתחיל להציק לך.

אני עושה לו "כריך" מהשום והחומוס. חומוס על הכפית, על זה שן כתושה ועל זה עוד חומוס. שלא יהיה מגע ישיר עם השום כי זה חריף.

כשאופק דין סבל שנה שעברה הרופא לא הסכים לתת שוב וורמוקס בטווח של פחות מ- 3 חודשים כי זה יכול להשפיע על הכבד. אז כששאלתי אותו מה לעשות הוא אמר לי על השום. אפשר כמובן להוסיף גם לאוכל אבל טרי על קיבה ריקה זה נראה לי הכי יעיל. שימותו המגעילות!!

מה עשית בהיריונות הקודמים? מכיוון וזה רק טיפול של שבועיים, פשוט תזהרו בשבועיים האלה. ואם יהיה לך כשתהיי בהיריון.... שום שום שום!

ותקראי... אולי יהיו שם עוד דברים שיעזרו לך
  • אויששששששש איזה סיוט!!!!
    גם תאיר סובלת מזה כל הזמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אנחנו גילינו את נפלאות הגזר !!!! מסתבר שגזר בכל הצורות שלו - עדיף ללא בישול מונע תולעים!!!!
    קנינו מכונה לעשיית מיץ גזר והיא שותה
  • היי תמר

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
  • אויי לא נעים !!!
    החלמה מהירה לאופיק דין וגם לך אדווה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה