היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
באמת מה אוכלים היום? ותהני מהשבוע הזה כל עוד את עגולה.. אחר כך זה כבר יהיה קשה יותר
אצלי נשארו שנצילים מהסופ"ש... נחמם עם פסטה או אורז.. אני חושבת שלא כל ארוחה צריכה להיות מפוצצת אתמול למשל אכלנו בוקר כריכים צהריים שניצלים ופסטה וסלטים וערב - קלחי תירס... שיהיה שבוע מצויין!
תעשי תפריט שבועי... ככה לא תשברי את הראש כל פעם מחדש
תעשי רשימה של כל הדברים האפשריים ואז תחלקי לימים
אני בדיוק כמוך! כל היום אוכלים בבית הזה ]
יוווווווו אווו איזה בעסה! אין לך קייטנות?! יוווווווו [email protected]
img] פייס: ortal_hori
חחח אורטל .. נופלים , נופלים אבל כבר לא נעים
גם אני עשיתי v על השבוע הראשון וגם אצלי כל היום זה אוכללללללללללל היום יש אוכל משבת ואני בצום יז' בתמוז....
[center]
ווואייי נכון יש צום היום . צום קל מאמי
אני במקומך הייתי מכינה איזשהו תבשיל שיכל להספיק ליומיים נגיד ואז זה חוסך ממך את הבישול בצהריים. ארוחות בוקר וערב הן בד"כ יותר קלילות...
[
הילדים שלי מפונקים הם אוכלים רק דברים טריים
עכשיו סיימתי להכין נקנקיות ברוטב+הקוסקוס מאתמול והתגובה של מוריה יאמי