בוקר טוב בנות....שאלה קצת מביכה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא נעים לי לשאול את ואני מראש מצטערת אם מישהי תיפגע....יש לי עודף משקל..אני שוקלת בערך 90....רציתי לדעת אולי מישהי מכן יודעת אם זה משפיע על כניסה להריון או שזה לא כזה חשוב?

פשוט חשבתי שאולי בגלל זה לוקח לי קצת זמן או שזה לא פרמטר...
8 תגובות
עמוד 1
  • בס"ד

אין ממה להיפגע שאלה רלוונטית והגיונית לחלוטין!!
    אני הבנתי שעודף משקל מעכב כניסה להריון...לכן צריך לשמור על ת**** נכונה וכושר...
    בלי שום קשר להיריון זה טוב לשמור על ת**** נכונה!!
    אבל לכי תדעי כל אחד והגוף שלה...

המון בהצלחה!!! ומקווה שהחודש הזה הוא שלך!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • גם אני שמעתי שזה מאוד משפיעה על הכניסה..אני יש לי הפרעות אכילה בדיוק ההפך אני לא נמשכת למאכלים ולא בא לי לאכול כלום אם אני רעבה מתישהוא זה פעם ב..ואם אני לבד אני שוחכת לאכול והנה גם לי קשה להכינס להריון...
  • גם אני מלאה, בערך במשקל שלך. אומרים שזה מעכב קליטה להריון. זה לא אומר שלא תקלטי בגלל זה.
    לי יש ילד מקסים, לפניו ואחריו אני עדיין מלאה.
    גיסתי מלאה מאוד מאוד (וזה בעדינות) וגם היא השיגה הריון (לפני 10 שנים...) תוך מספר חודשים.
    מי שיש לה בעיות פריון אז יש לה, מי שרק מלאה, זה אולי רק מעכב, בסוף יהיה לך תינוק מקסים.
    תמיד זה טוב קצת לשמור על ת**** נכונה.

יש האומרים שאם יורדים אפילו מעט קילוגרמים אז זה עוזר לקליטה מהירה, אני לא מאמינה בזה.

בהצלחה!!!!!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • נכון זה ברור שבסופו של דבר את תיקלטתי וזה רק מעכב אני מסכימה עם פנין!!
    אבל סתם בכל מקרה עדיף לשמור על ת**** נכונה ואני מדברת גם על עצמי אני מנסה כמה שיותר לשמור אולי זה יעזור לי לקליטה ולהפסיק לאכול שטויות!לא רק בשביל ההריון גם בשביל הגוף שלנו
  • ברור!! אתן צודקות אני לקחתי את עצמי בידיים ואני אוכלת בשעות מסודרות ובלי שטויות והמון ירקות... טוב זה כנראה ייקח קצת זמן אין מה לעשות דברים טובים לוקחים זמן....

תודה רבה מקסימות ..מאחלת לכן שהחודש יהיה החודש של כולנו....
  • אני נכנסתי להריון ראשון עם משקל עודף בלי להתכוון .
    וחברה שלי נכנסה להריון במשקל 110 בקלות התחלנו לנסות יחד והיא אוטוטו יולדת..
    אני חושבת שהבעיה היא בעיקר בהריון שכן מעלים במשקל ואז פשוט ההריון קשה יותר..
    אני אחזיר אותך גם כמה שנים אחורה הסבתות שלנו היו נחשבות שמנות ויפות מי שהיתה רוזה היתה "חולה" וסבתא שלי ז"ל הביאה 7 ילדים בקלות וכך גם ל שכנותיה ..
    אני כיום מאוד מאמינה בשילוב ת**** נכונה על מנת להכין את הגוף להריון אבל האמת לא חושבת שיש קשר בין הכניסה להריון ולמשקל !

If you believe in yourself enough
    And know what you want
    You're gonna make it happen
    Make it happen
    And if you get down on your knees at night
    And pray to the Lord
    He's gonna make it happen
    Make it happen

• תודה רבה מקסימות כבר חשבתי שגם ככה קשה להיכנס להיריון אז עכשיו גם פחדתי שהמשקל גם משפיע ......אתן מתוקות ותודה רבה....
  • לדעתי משפיע אבל הכל יכול להיות!
    זה מאוד תלוי בגוף האישה

בהצלחה מותק.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה