היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אנחנו מדליקים לקראת 7 בערב כדי שלא יזיעו אחרי המקלחות וילכו לישון כשנעים בחדר.
ומכבים לקראת 9. אח"כ בעלי מדליק בחדר עבודה, שם יש מזגן נפרד ולא מרכזי.
החדר של הילדים מתקרר הכי מהר, אז גם אם בעלי היה רוצה אין מצב שאני ישנה עם מזגן. הילדים גם ככה מנוזלים
גם אצלנו ככה... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אני גם שמנה מיוזעת
אצלנו המזגן מקולקל!
אני אלרגית לאוויר של המזגנים!!!
גם אצלינו המזגן עובד - כשמגיעים מהגן עובד בסלון, בלילה בחדרים (יש בכל חדר מזגן ונפרד בסלון).
אי אפשר בלי זה, הילדים לא ישנים טוב ומתעוררים מהחום
אנחנו נכנסים הביתה רק בשעה 16:15 ומהשעה הזו הילדים בבריכה בגינה לפחות לשעה וחצי ואני איתם אח"כ הם נכנסים למקלחת והאויר כבר מתחיל להיות יותר טוב.
אנחנו מדליקים אולי קצת בערב אם ממש חם. ולילדים כשהם הולכים לישון לאיזו שעה בלבד.
הבעיה אצלי, אני מטפטפת בלילה כי אני ישנה עם פוך, אני לא מוכנה לוותר. אורן לא אוהב לישון עם מזגן אבל אני חייבת כל הלילה.
גם אני פוחדת מחשבון החשמל
אדוה - שנייה, מיד מתחילה לבכות על מר גורלך....איתי יגיעו גם שתי משאיות עמוסות דמעות אם חלילה יחסרו לי.....
ענבר, מנוולת אחת
מרגישה קצת עוף מוזר, אין לנו מזגן
איפה שאני גרה לא צריך מזגן!!!! יש פה בריזה כל הזמן לא של ים אלא אויר הרים צלול כיין. יותר מזה אין לי אפילו מזגן בבית
איך שאני מגיעה הביתה אני מדליקה את המזגן לא יכולה בלי !!
אני וספיר ישנות עם מאוורר אני לא אוהבת מזגן בלילה. וליעד ישן עם מזגן.
נעשה שירשור נוסף עם חשבונות חשמל מנופחים בספטמבר
אני מדליקה מזגן בסלון בסביבות 1 - כשהחום ממש בלתי נסבל.. ומכבה כשהולכים לישון בלילה אנחנו ישנים עם מאוורר תקרה - בגלל שזוהר ישן איתנו בחדר, בד"כ הילדים ישנים בלי מזגן אם ממש חם - אז יאיר עובר לישון עם הבנים בחדר ומדליק להם מזגן..
[
כבר אמרתי - ותמיד אומר - הדבר היחיד שטוב בירושלים זה האוויר שלה.