שלום לכולם !! אני חדשה פה!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ,יש משהי ממכם שלא יודעת מה מין העובר שלה?! אני לא יודעת וזה כ"כ מסקרן אותי אבל מצד שני אני גם לא רוצה לדעת..

<font color="red">Sarah</font id="red"> =
11 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת וזה חופשי מסקרןןןןןןן

• ברוכה הבאה!!!
    בהריון האחרון לא ידעתי את מין העובר, לא רציתי לדעת!!! והיה מזה כייף לגלות אחרי הלידה, זה היה רגע מרגש מאוד!!!!!

רותי
  • ברוכה הבאה!!!
  • ברוכה הבאה!

עד שאצלי היו כבר "הוכחות" איזה מין
    כבר ידעתי לבד, בהרגשה.
    מה את מרגישה? מה את חושבת שיש?
  • אני אף פעם לא ידעתי וגם עכשיו אני לא יודעת.
    וזה מה זה כיף בחדר לידה שאומרים לך מזל טוב, נולד לך בן/נולדה לך בת!!!!

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • אני יותר מידי סקרנית בשביל למשוך את ההריון עד הסוף ולא לדעת את מין העובר

אם תצליחי אני מצדיעה לך

• אני עדיין לא יודעת.... אבל אדע בעוד שבועיים אני לא אחזיק מעמד בלי לדעת

ברוכה הבאה!!!!!
  • באיזה שבוע את? מזל טוב וברוכה הבאה!!!

• מזל טוב וברוכה הבאה לפורום. תאמת אני לא הייתי מחזיקה מעמד...רק חיכיתי לסקירה לדעת ובמיוחד בהריון הזה כי היה לי מעניים אם הפעם היה לי עוד בן או בת ..התברר שעוד בן
  • קודם כל תודה לכווולם =]
    האמת כשאני אצל הרופאה ובעלי נמצא אני יודעת שאין סיכוי שאני ישאל כי בעלי מאוד מעודד אותי שיהיה לנו הפתעה ונקבל את מה שבא חחח הוא מצחיק כי הוא ממש מתעקש על זה הוא אומר שההריון הראשון יהיה הפתעה [אחרי שעברתי הפלה בהריון הראשון] וכל פעם שאני הולכת לאולטרסאונד אני מתאפקת ומשכנעת את עצמי עד לפעם הבאה.....והכי חמווד שאתמול הלכתי לבדיקת אולטרסאונד וכשהיא רצתה לראות את המין הוא פשוט סגר רגליים חחחחח כאילו היה מקופל כזה =] יום טוב לכוולם

<font color="red">Sarah</font id="red"> =

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה