היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בהריונות אני מתה על קפה , לא מתפנקת . הכל הולך . יש לנו גם מכונת אספרסו בבית כשיש קפסולות - רק מהמכונה
איזה? מגורען? רגיל? איזה חברה?נס קפה של עלית קר/חם?חם בחורף קר בקיץ על בסיס מים/חלב?חצי חצי כמה פעמים ביום?1 יש לכם זמנים מסודרים"?בבוקר אחרי שמפזרת את הילדים ...ויש שקט בבית חייבים משהו ליד?קובית שוקולד אייס ארומה/אייס רגיל? אייס ארומה
בבית אני שותה קפה עלית בטעם מוקה או וניל בעלי שותה טסטרס צ'ויס פעם בבוקר ופעם ככה ב16:00-17:00 על בסיס מים עם שליש חלב ואחרי הצהריים רצוי משהו ליד.. לא אוהבת אייסים בארומה אניאוהבת צ'אי לטה!!
קפה איזה? מגורען? רגיל? איזה חברה? מגורען וגם הפוך יש לי גם מכונה בבית שאני לא בהריון אני שותה אספרסו גם
קר/חם? חם על בסיס מים/חלב? הפוך על בסיס חלב ונס קפה רגיל כמה פעמים ביום? 2-3 ביום אחד בבוקר זה חובה ועד אחד עש שעת צהריים ואולי אחרי צהריים עוד אחד עכשיו אני משתדלת שלא יש לכם זמנים מסודרים"? חייבים משהו ליד? ברור
אני הורסת את הסקר,
לא שותה קפה בכלל!!!
רותי
קפה
עמית- גם אני ככה- מחשבת כמה קפה שתיתי, ועברו כבר שנתיים מאז שהפסקתי להניק
איזה? מגורען? רגיל? איזה חברה? נס קפה של עלית
לא שותה קפה בכלל!!!!!!!!!!!!!! רותי - אני איתך
גם אני לא שותה קפה!!!!! חשבתי שאני מיוחדת, עכשיו אני רואה שלא
קפה מגורען של עלית בטעם מעודן אני מכינה אותו חם אבל בבוקר עד שאני שותה אותו הוא קר, לפעמים בשבתות של קיץ מתפנקת על קפה קר
איזה? מגורען? רגיל? איזה חברה? נמס בלבד!!! קר/חם? גם וגם! על בסיס מים/חלב? גם וגם! כמה פעמים ביום? פעם ביום! יש לכם זמנים מסודרים"? בבוקר כשאני קמה! חייבים משהו ליד? לא תמיד! אייס ארומה/אייס רגיל? גם וגם!
אני מכורה
קפה מגורען על בסיס מים ומעט חלב בלי סוכר כמובן שחם.בלי נישנושים ליד . או גיקובס או טסטר צ'ויס . בבוקר כשאני מתעוררת ועוד 4-5 פעמים במהלך היום ..
לא שותה אייס קפה בכלל ..
אני בכלל מהמיוחדות - מעדיפה שוקו חם / קר
אבל כשאני בקניון אני חייבת אייס קפה וממש אבל ממש לא חשוב של מי *****