לד"ר ערן שלום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני נוטלת "פרוגולוטון" חודש שני כבר (בהמלצת רופא לבניית רירית הרחם ) בעבר הריון תקיו וספונטני וילד בן 12 ולפני 7 חודשים הרין שלא התפתח (עברתי גרידה בשבוע 7 ) מאז לא מצליחה להקלט ,עברתי כבר היסטרוסקופיה אבחנתית שבה הוסרו הדבקיות עדינות , השאלה שלי היא היום אני כבר ביום ה12 למחזור ,התחלתי לשתות פרוגולוטון ביום ה5 למחזור , אבל מאז שחזרתי לקיים יחסי מין לאחר סיום הוסת יש לי עדיין הפרשה צהובה -חומה (שיצאת ביחד עם זרע סליחה על תיאור) מה זה שאריות של מחזור ? תופעות לוואי של התרופה? חשוב לציין שחודש שעבר לא נתקלתי בתופעה הנ"ל . אשמח לתשובה בהקדם , חשוב לציין שבמידה ואני שוב לא מצליחה החודש להכנס (מקווה שכן ) אני צריכה לחזור לרופא לקבלת כדורים אחרים ובדיקות נוספות.,חשוב לציין שבמשך היום הכל נקי.תודה רבה.

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אי אפשר לאבחן או לדעת ממה ההפרשה נובעת ללא בדיקה. ביום 12 של המחזור אני מניח כי לא מדובר בשאריות של הזרע. ייתכן שזו דלקת, ייתכן הפרשה המלווה ביוץ ועוד דברים רבים - צריך לבדוק כדי לדעת

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה