תפקיד טלמיטינג- מישהי יודעת איך מתמחרים משרה כזאת? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• מישהי יודעת איך מתמחרים עבודה של טלמיטינג?
    מי שזוכרת- הבוס שלי רצה להפחית לי את השעות של המשרה שלי. וכשאמרתי לו שאני לא מסכימה וכנראה אתפטר אם זה יקרה הוא הנחית עלי המצאה חדשה- לעשות טלפונים לקביעת פגישות לאנשים שפונים לחברה בעקבות מסע פרסום שהוא עושה בתחום שלו.

עד עכשיו זה היה תפקיד של האיש מכירות שלו שעובד לפי אחוזים מכל מכירה. ובגלל איזה אי הסכמה על התשלום נעשו שינויים בחוזה של האיש מכירות התפקיד הזה עבר אליי.

עד כמה שאני יודעת זה תפקיד שבד"כ מתבסס על בונוסים לכל פגישה שנקבעת/מתקיימת.

מישהי מבינה בזה? אני רוצה לדרוש ממנו בונוס על כל פגישה שאני קובעת.
    זה ממש לא היה בהגדרות תפקיד ההתחלתיות שלי.

13 תגובות
עמוד 1
  • אני עבדתי בזמנו הטלמיטינג.
    אצלי השכר היה בסיס (מינימום לשעה) ובונוס על כל פגישה שהסתיימה בהצלחה.
    זאת עבודה מאוד לא קלה מבחינת עצבים.

• אפשר לשאול כמה בונוס על כל פגישה?

• עבדתי בפלאפון. שם הפגישות היו נחתמות לרוב בחוזה יפה.
    על כל פגישה הייתי מקבלת עשרה שקלים. בסופו של דבר, היינו מגיעות גם ל3000 ש"ח בונוסים בחודש. אבל, זה היה לפני 5 שני כמעט.
    כשהתחילו ניודים, הבונוסים עלו, אבל אני כבר עברתי לתפקיד אחר ולכן אין לי מושג כמה הבנות שם הרוויחו.
    בעקרון הבונוס ניתן לפי הקושי בלקבוע פגישה.
    למשל עכשיו, כשעבדתי בכח אדם סיעודי, שם הבונוס היה 500 שקל על כל אדם שמצליחים להכניס למאגר (סוג של טלמיטינג) אבל בפועל זה היה כ"כ קשה שלפעמים היה נסגר חודש ללא בונוסים בכלל.

• תודה ויקי!

בנות שעובדות במשאבי אנוש- אולי אתן יודעות עוד?

תודה רבה.

• בעלי עובד כיום בפלאפון...
    ולפי מה שאני יודעת הם מקבלים על כל מכירה 10 ש״ח ועל כל הוספת אדם למייל 8 ש״ח בונוס...
    הם מגיעים למשהו כמו 7/8 מכירות ביום ואפילו יותר... אז בהחלט נוצר להם בונוס יפה במשכורת

• העבודה היא לא מכירות אלא רק קביעת פגישות, עם אנשים שהביעו עניין בפרסום (זה תחום של מכירת קרקעות חקלאיות) אני מניחה שמכל 10 שמשאירים פרטים אחד יקבע בסוף פגישה.
    זה נחשב רמה קשה?

• לדעתי זה נחשב לקשה... זה לא שאת מוכרת פלאפון או חבילת אינטרנט....
    זה קרקעות!! זה סכומים גדולים מאד של כסף...... הדרישה שלך צריכה להיות לדעתי - על כל פגישה שנקבעת X כסף ועל כל עיסקה שנחתמת בעיקבות פגישה שאת קבעת אז X %....

אני יכולה להגיד לך שאחיין שלי התחיל לעבוד בפירסום של איזו חברת רהיטים
    הוא צריך לפרסם אותם ולשווק את המוצרים שלהם... הוא מרוויח 25 ש"ח לשעה
    ועל כל אדם שמגיע לחנות בעיקבות הפרסום שלו הוא מקבל 30 ש"ח ועל כל עיסקה שנסגרת בעיקבות פירסום שלו הוא מקבל 20% מגובה העיסקה
  • ממי , בנינו , הרבה דברים שם לא בדיוק נקבעו במסגרת התפקיד שלך ..
    נראה לי שהכי הכי טוב שתהיי ממש ממש גרועה בזה , ושיפטר אותך וישלם לך את הפיצוים האדון הקמצן שמצאת לעצמך...
    ובזמן הזה תחפשי משהו אחר!
  • אצלנו. יש מחלקה של טלמיטינג ,הבנות מתוגמלות על כל פגישה שמתקיימת ועוד בנוס נוסף במידה והלקוח סגר עם הסוכן ...

• אוווווווווווווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

אמרתי כבר אוף!!!???

ברגע שאני אחליט "מה אני רוצה לעשות כשאני אהיה גדולה"
    אני אתפטר בלי לחשוב פעמיים!!!
    אבל כל עוד לא החלטתי.....

• ככה זה עובד, לפי בונוסים ממכירה.

אבל ענת צודקת - זה מכירות גדולות! זה ים כסף! אני הייתי סוגרת איתו עכשיו על אחוזים ממכירות שנסגרות בזכותך
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • יואו נשמע ממש מבאס....
    כל התחום הזה הוא סיוט,
    לרדוף אחרי אנשים ולנסות לשכנע.....
    אם לא נולדת טיפוס כזה אז זה עומד להיות קשה!
    ולא כדי לייאש אלא להפך- כדי לחזק אותך בחיפוש של עבודה אחרת!!!!
    אבל תהי חכמה ואל תזוזי לפני שאת מוצאת משהו חלופי.
    בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • תודה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה