חצקונים!שינוי הורמונלי קשור להריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יום שבת יצאו לי מלא חצקונים..ונכנסתי ללחץ כי בדרך כלל הפנים שלי תמיד חלקות במחזור יוצא לי אחד בסנטר וגם זה אחרי שמתחיל המחזור
    עכשיו יש לי איזה 7 חצקונים ואני בהלם!!!הייתי אצל רופאה היום אז על הדרך שאלתי אותה בקשר לחצקונים היא אמרה לי זה קשור אך ורק לשינוי הורמונלי או מחזור או הריון יש מצב שיש שינוי הורמונלי שלא קשור להריון?כי בדרך כלל לא יוצאים לי 7 חצקונים במכה לא בדרך כלל בחיים לא קרה לי :(
12 תגובות
עמוד 1
  • מעיין? זה קורה לך במחזור? כשאת אוכלת שוקולד אם לא, אז אולי ביוץ? או ה.....
    הלוואי

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • זהו שלא בחייים לא היה לי 7 חצקונים על הפנים זה פשוט לא קרה לי מעולםם!
  • מתי מסתיים לך החודש?

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • המחזור הקודם היה לי 26 ימים אז נגיד הכי קצר אני יכולה לקבל עוד יומיים אבל בתכלס עד יום שבת אני צריכה לא לקבל אני ביו"מ24 היום
  • מחזיקה לך מלא מלא מלא
  • תודה מיכלי נקווה שכל הצירופי מקרים האלה לא סתם
  • מעייני גם לפני וסת יכולים לצאת פצעונים , מחזיקה לך אצבעות שזה תופעה שקשורה להריון
  • כן אני יודעת אם זה באמת היה ככה לא הייתי שואלת אצלי אפעם לא היו חצקונים לפני מחזור ובטח שלא כלכך הרבה
  • מעייני חצקונים באמת באים בעקבות שינוי הומונלי בגוף..

מאחלת לך שאצלך זה בעקבות..

תעדכני אותנו .. :)
  • אמן אני יעדכן
  • היי מעיין ,
    חצ'קונים יכולים להופיע קתואה מסטרס , שינויים הורמונאליים ( מחזור או הריון ) , לחות גבוהה או שילוב של כולם ביחד או פשוט סימנים פסיכוסומטיים זה קורה לי כל חודש מאז שהחלתנו לנסות שוב - בחילות , עייפות , מצבי רוח , בטן יוצאת ( למרות שאני רבע עוף ) וכל מני סימנים "כיפיים" אחרים - רק שכל חודש מסתבר שהכל בראש שלי . גם החודש אפילו שהרופא אמר שהסיכויים להריון אפסיים עדיין כל הסימנים קיימים .הרצון שלנו לפעמים מתעתע בנו .
    אני מקווה בשבילך שזה הריון ומחזיקה לך אצבעות !
    אני אשמח לשמוע חדשות טובות השבוע
    קורין
  • את האמת זה לא יכול להיות פיסכולוגי כי אני לא ידעתי שזה קשור להריון..שאלתי רק מהסיבה שפעם ראשונה זה קורה לי בגלל זה אמרתי אולי זה קשור להריון או הורמונים אחרים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה