היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול בעלי צבע את החדר... הכל מסודר.. נשאר רק לעבור על הבגדים הקטנים לעשות כביסה ויאללה אני מוכנה...
11 תגובות
עמוד 1
איזו התרגשות!!!!!! שיעבור בקלות
איזה מרגש זה, אבל קניתם כבר את הדברים החסרים? אנחנו הולכים לקנות בעוד כמה שבועות ובתחילת חודש הבא אני אהיה כבר בשלב כמו שלך..של לסדר ולכבס..איזה מרגש זה..אמא . גם לי אומרים שלידה שניה יותר מהירה אבל עד שנגיע לשם אי אפשר לדעת איך בדיוק זה יהיה אבל הלוואי שבאמת נלד מהר ובלי סיבוכים
איזה כיף!!! מרגש
כעיקרון אני לא צריכה כלום... ממש ככה! רק בקטנה בקבוק, מוצץ, סדינים למיטה ותחתונים החד פעמיים... מה צריך עוד???? חוץ מבגדים? כי אנחנו מפוצצים
איזה כיף
מחזיר אותי לרגעים האחרונים שלפני הסוף...
סף ההתרגשות היה בשמיים......
כיף ומלחיץ בו זמנית...
אגב... גם בעלי חשב ככה אבל הקטנצ'יק חשב אחרת
[/url
אני ארשום לך מה שרשמתי לעצמי ותבדקי אם חסר לך משהו..
סל כביסה עומד חיטולי טטרה ופלנל.. כי אני רוצה שיהיו גם קצת חדשים למרות שנשארו לי מפעם סבון ושמפו מברשת לשיער ומספריים לציפורניים קרם לחיטול אלכוהול וקיסמים לניקוי הטבור בקבוקים ומוצצים
בישבילי : תחתוני רשת פדים להנקה ומשחה לפטמות אני רוצה גם לקנות משחה לאיחוי מהיר של תפרים ולטחורים כי בעלי לא ידע מה לקנות לי אז עדיף שיהיה
החיתולי טטרה יש לי סטוק והם לבנים לבנים כמו חדשים מה לקנות חדש??
אם יש לך מלא טיטולי טטרה נקיים ובלי כתמים אז אל תקני יותר כמובן :-)
יווווו איזו התרגשות...
שתלדי אותה מהר כמו תרנגולת
ב"ה
יאא...........זה ממש מתקרב!! שיעבור בקלות בשעתו ובזמנו
עוד שבועיים-שלוש תקבלי את הקישטא החגיגית.............