היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות! אז עכשיו אני ממש מרגישה שחסרה לי עוד יד! הקטנצ'יק התחיל לזחול... והוא לא מסתפק בזה הוא זוחל לכל מקום חוץ מלמשחקים שלו, מכניס לפה הכל (ברור -זה בכוונה לעשות לי התקפי לב
טוב אני כבר רגילה גם אצלנו לפעמיים יש ריבים ביניהם ומאיה בדיוק באותו הזמן עושה גם משהו אבל מתרגלים לתמרן בין שלושתם ואני לבד כל יום עד הערב ואפילו המאוחרות.
חגיתה , לא יפה בכלל
אני כתבתי את זה?
אני עכשיו לא יודעת מתי לתכנן את ההריון הבא..
ממש מעודד... תהני מכל רגע... אחרי הכל זה הכייף הגדול יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
באמת שזה נשמע משעשע מהצד אבל אני בטוחה שזה מאוד מעייף במציאות...
עוד שנה שנתיים יהיה יותר כיף
איזה ממי שהוא זוחל!!!!! די איך הם גדלים!
אני מרגישה שהוצאת לי את המילים מהפה. זה קשה לגדל שלשה תינוקות