פעם ראשונה- אני פוחדת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום בצהריים בפעם הראשונה בחיי (יותר נכון בחיי הבנות) אני מתכננת להשאיר את הקטנה בבית עם בייביסיטר.

זו בחורה נחמדה, אני מכירה אותה מהשכונה, אני חושבת שהיא אחראית אבל עדיין פוחדת, אני לא מסוגלת להתקשר כדי לעדכן את השעה (דיברנו על זה בשבוע שעבר), מצד שני אין לי כל כך ברירה, אני לוקחת את הגדולה לרכיבה ואני לא יכולה לבטל לה שוב, אבל בכל זאת עוברות לי כל מיני מחשבות בראש על מיליון דברים שיכולים לקרות בשעה וחצי הזו כשאני לא אהיה פה ל"הציל" אותה, כן אני יודעת שאני נשמעת מפגרת ותינוקת ולא יודעת מה עוד אבל.....

תרגיעו אותי בבקשה.....
15 תגובות
עמוד 1

• מקווה שיילך טוב
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • היי
    בתור אחת שלוקחת ביביסטר קבוע ולי יש מישהי קבוע למשל היום בערב אני ובעלי יוצאים והיא תגיע לשמור על הילדים. נכון הפעם הראשונה זה מאוד מלחיץ מה יהיה איך יהיה האם היא תסתדר היא זאת לא אני וכו' וכו' אבל את תראי שהיא תסתדר עם הילדה ואת תוכלי להנות ובמיוחד הילדה תוכל להנות זמן איכות עם אמא לבד שזה מאוד חשוב אני עושה את זה הרבה לילדים כל פעם משהו אחר מהם איתי לבד ובחודשיים האחרונים זה קרה הרבה מאוד שליה היתה איתי לבד ואביאל איתי לבד מלא פעמיים כל פעם בערך שעתיים שעתיים וחצי לבד עם אמא אנחנו הולכים לאוכל משהו ואז אני קונה להם משהו שהם רוצים ומטיילים ומדברים וכל אחד לבד רק לראות את החיוך שלהם והתודה אך כך זה שווה.
    בהצלחה

• תודה
  • אין מה לעשות מותק....בסוף כולנו צריכות לעבור את זה

• הפעם הראשונה אכן מלחיצה...
  • איך היה ?
  • איך היה באמת????

• את בטח כבר אחרי

• תודה על ההתעניינות
  • שמחה לשמוע שעבר בשלום
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • איזה כיף שהפעם הראשונה עברה בשלום!