לגבי חופשת לידה למי שמבינה בזכויות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני קראתי באיזה אתר שמי שעבדה לפחות 24 חודשים רצוף יכולה להאריך את חופשת הלידה ללא תשלום עד שנה. ובעוד מקום רשום 1/4 מהזמן שעבדה.
    כשאני אצא לחופשת לידה אני אהיה עם וותק של שנתיים וחצי. אז אם אני ארצה להשאר בבית נגיד 10 חודשים מאז הלידה .יאשרו לי את זה? והאם הם יכולים לא לאשר או שזכותי והם חייבים להסכים איתי?
6 תגובות
עמוד 1
  • אני כבר ביררתי את הנושא הזה אז ככה:
    אם יש לך וותק של שנה את יכולה להאריך ברבע מהוותק כלומר
    לך יש וותק של שנתיים וחצי שזה 30 חודשים, רבע מ 30 זה 7.5
    זה אומר שחוץ מ 14 שבועות שמגיע לך את יכולה להאריך בעוד 7 חודשים

• וואלה לא ידעת שיש דבר כזה
    ועם אני עם וותק של 4 שנים כמה מגיע לי להאריך את החופשת לידה?

• את יכולה להאריך עד שנה,
    החוק אומר שרבע מהוותק ניתן להאריך אבל עד שנה
    וזה כולל את ה 14 שבועות שמגיעים לך

• אז רגע, אם אני מבינה אותך נכון- לעניין הוותק נחשב הזמן של החל"ד, דהיינו 14 שבועות אשר בתשלום - האם הבנתי נכון?

אם כן, יש לך במקרה סימוכין בחוק על הנושא?
    כלומר, נגיד מישהי כולל 14 שבועות עובדת במקום עבודה בדיוק 24 חודשים

דהיינו היא יכולה להיות בחל"ד 14 שבועות+ חל"ת 6 חודשים נוספים?
    [URL=http://www.glittertextlive.com]

• אז בעצם המידע שיש לי נכון. 14 שבועות בתשלום ואני יכולה להאריך עד שהילד יהיה בן שנה אבל זה על חשבוני כמובן.

אבל השאלה אם למעסיק יש זכות להגיד לי לא ולדרוש שאחזור מוקדם יותר?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה