רק רציתי להעיר ולומר ש............ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה

שאני מתה אבל מתה על הבונבון היפה שלי...............................................

הנקה זה ה-דבר,,,,,,,, אני מרגישה כ"כ קשורה אליו שאי אפשר להפריד בנינו.......

הוא ילד כזה מתוק ורגוע...... ילד שני זה עולם כ"כ אחר.... (פחות מפחיד )........

מתה על הלחיים השמנמנות שלו,, על הפולעקס שלו ועל הטוסיק המתוק שלו............................................................................................

יואו אני פשוט חולה עליו..... על החיוכים,על הפליטות שלו, על הקקי שלו,על שהוא עושה

עליי פיפי.............................................

זהו פרקתי קצת...

8 תגובות
עמוד 1

• אני כבר מחכה לזה

• מתחברת לכל מה שכתבת....
    זה מדהים זה!

ב"ה הלוואי שגם אני ארגיש פחות לחוצה בשני...

• כמה כיף לקרוא
    יאמי
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • כמה כיף לקרוא
    יאמי
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך

• גם אני
    מתלהבת אפילו מגזים שהוא עושה
  • אין על ההרגשה הזאת בעולם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה