בדיקת ביוץ ביתית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר מוריה,
    רכשתי החודש בפעם הראשונה ערכת ביוץ ביתית של סנסו טסט,
    התחלתי לבדוק מהיום ה10 למחזור מכיוון שהמחזור שלי כל 27-28 יום בדיוק.
    אתמול ביום ה12 הראה חיובי,בהתחלה חששתי שהתוצאה שגויה מכיוון שצמתי מהבוקר עד 8 וחצי בערב לא אכלתי ולא שתיתי כלום,אבל התקשרתי למשרדי החברה ושם אמרו שאם יצא חיובי זה חיובי ואין קשר לצום.
    בכל מקרה השאלה שלי היא,זיהיתי חיובי ב שעה 7 בערב..והיום היום ה13 ביצעתי שוב את הבדיקה ב12 בצהריים בערך למרות ההנחיות לבצע בכל יום באותה שעה
    פשוט סיקרן אותי לדעת אם יצא שוב חיובי או לא..יצא שלילי פס חזק ופס חלש יותר אבל בוודאות ראו פס.[לפי הוראת למשתמש של הערכה פס חלש מעיד על שלילי בוודאות].
    השאלה שלי היא ..אתמול ושלשום ז"א ביום ה11 וה12 למחזור קיימנו יחסים.
    א'.אם הבדיקה אכן חיובית מתי יופיע הביוץ?אם יצא חיובי אתמול ב7 בערב
    והיום יצא שלילי...
    ב'.אם מקיימים יחסים יום לפניי מועד הביוץ יש בכל זאת סיכוי להקלט?
    ג'.האם הבדיקות הנ"ל אמינות בכלל?ומומלץ להשתמש בהן?
    ד'.האם כדאי להמשיך לבדוק מדיי יום מכיוון שאתמול כשיצא חיובי אז היו שני פסים באותו גוון אך הם לא היו כהים כמו בד"כ כשיוצא שלילי ואז פס הבקרה בולט מאוד.
    תודה רבה וסליחה על כל השאלות..
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    כאשר בדיקת הביוץ חיובית הביוץ מתרחש בין 24 ל 48 שעות לאחר מכן.
    מומלץ לקיים יחסי מין החל מיום הבדיקה החיובית למשך כ- 5 ימים.
    ברגע שתוצאת ערכת הביוץ חיובית אין צורך להמשיך לבצע הבדיקה באותו חודש!

בהצלחה

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה