הריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, לכולן אני חדשה כאן ואני בת 23 רציתי לראות אם מישהי יכולה עזור לי אולי.
    אני נשואה כבר שנה וקצת ומנסה להיכנס להריון, לפני כשבוע התחילו לי הקאות ( לא כל יום) אבל היו לפעמים פעמיים-שלוש ביום.
    בינתיים לא קיבלתי מחזור אלא הייתה לי הפרשה חומה בינתיים אך יש לי כאבים בבטן כאילו אני צריכה לקבל מחזור אבל הכאבים אינם רק בבטן התחתונה אלא לפעמים ישנה הרגשה כאילו משהו נתפס בבטן לכמה שניות ואז נעלם.
    מישהי יכולה לעזור לי אני נורא מבולבלת.
9 תגובות
עמוד 1
  • היי יוליה ברוכה הבאה, מתי היית אמורה לקבל? תעשי בדיקת דם הכי בטוח,מאחלת לך תשובה חיובית

• ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי margo

היי יוליה ברוכה הבאה, מתי היית אמורה לקבל? תעשי בדיקת דם הכי בטוח,מאחלת לך תשובה חיובית

היום אני אמורה לקבל כעיקרון אבל ל יודעת יש לי גם הרבה ריצות לפיפי כולל בלילה מה שממש ל אופייני
  • הי יוליה שלום,בדיקה ביתית כבר אמורה לגלות ..הכי פשוט :) בהצלחה ובשורות טובות
  • נשמע כמו הריון תעשי בדיקה ביתית מחזיקה לך אצבעות
  • התופעות האלה לא אומרות הריון או לא... אני ממליצה על בדיקה ביתית בבוקר או בדיקת דם. מתי את אמורה לקבל?

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • בס"ד

בדיקת הריון בשתן של הבוקר!!! או בדיקת דם!!!
    המון בהצלחהה!!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • בהצלחה
  • תעשי בדיקת הריון!! מקווה שתראי 2 פסים!
  • תעשי בדיקת דם הכי בטוח והכי ודאי,
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה