בנות...עשיתי בדיקת הריון...ו.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד
    בנותת יקרות..אז הנה לכן עדכון..
    אני כבר ביום ה33 למחזור..ועדיין הוא לא הגיע..

קניתי בדיקת הריון ביתית מקלון הזהב...ו......אין הריון ולא כלום!! פס אחד עלוב!!
    אני מותשת!!
    לא בא לי שום דבר!!!
    אופפפפפפפפפפפפ!! פעם ראשונה שהמחזור ככה מאחר לי!! כנראה שזה בגלל האיקקלומין..שום תוצאה הוא לא נותן!!

בא לי למות!!!:(
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
14 תגובות
עמוד 1
  • מאמי לא נורא ,תהיי אופטימית אולי בדקת מוקדם מידיי וזה כן הריון? כמה זמן איחור יש לך? ותוסיפי אותי בפייסבוק אם יש לך שלחי לי הודעהה פרטית

• מאמייי לא לא לא להיתייאשששש!!!! חכי עוד יש מלא תקווה!!

עזבי אותך בדיקות ביתיות .. לכי לעשות בדיקת דם !! הכי בטוח ..

מחזיקה לך
  • תמשיכי לחכות נשמה כלום עוד לא סגור כל עוד המחזור לא הגיע וגם אם יגיע לא נורא אל תתבאסי ואל תתני לעצמך לפתח אשליות יותר מידי תהיי אופטימית מה שיהיה יהיה מאמי אנחנו כאן איתך!!
  • למה עשית עכשיו, בהריון צעיר, השתן של הבוקר הכי מרוכז. תבדקי בשתן של הבוקר ולא בשעה 6 וחצי בערב.....

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • לא לתאייש מאמי ,קודם כל תבדקי מחר בשתן של בוקר, כמה איחור כבר יש לך? לא להספיד עדיין כלום ,בעזרת השם בשורות טובות

• בנות אתן תותחיות!!!
    אבל מה ההבדל אם זה עכשיו או מחר?? אני כבר באיחור של שלושה ימים...זה כבר צריך להראות 2 פסים לא??למישהי זה קרה?? איחור ובדיקת הריון שלילית ובכל זאת היא היתה בהריון??

איך קובעים בדיקת דם??? אולי נעשה בדיקת דם וזהו....

יאללללללללללה תבוא כברררר!!!!
  • הבדל הוא שבבוקר שתן מרוכז יותר, גם איחור ששלוש ימים זה עדיין קצת ,תעשי בדיקת דם הכי בטוח,בהצלחה
  • צרי טלפון עם הרופא שישאיר לך במשרד הפנייה לבדיקת דם ופשוט גשי לעשות

בבוקר בשתן מרוכז יותר, אבל בשתן של הבוקר, תבדקי לי היה בהריון של אייל פס כהה ופס מאוד מאוד בהיר ככה שהייתי ממש לא בטוחה שזה כן, אז תחשבי כמה בלתי נראה הוא היה אילו הייתי עושה בערב....

• בס"ד

וואי אני לא יודעת מה לחשובבבבבבבבב!!

פנין איך אני יוצרת קשר עם הרופא..הוא כבר לא עובד..אולי אעשה שוב בדיקת הריון מחר...
    איזה בדיקת הריון אתן ממליצות???
  • יש לכם מוקד? מקסימום גשי על הבוןקר לרופא שיעשו לך על המקום
    תעשי בדיקה גם בשתן אבל בשתן של הבוקר!!!!!
    יש המון בדיקות direct או עוד בסידרה הזו....

• אני מכירה מישהי שעשתה 3 בדיקות אחרי יום איחור, יומיים איחור ו-4 ימי איחור, ורק השלישית יצאה לה חיובית!! עוד יש סיכוי!! אל תתייאשי. אולי באמת עדיף לעשות בדיקת דם כמו שהמליצו כאן הבנות.

בהצלחה!!
  • בס"ד

אני מקווה שאתן צודקותת!!! מהפה שלכן לבורא עולם..

תודה על העידוד בנות!!!

אז מחר אם לא נקבל נעשה בדיקת הריון על הבוקר!! סגור העניין!!
    תודההההההה:):)
  • מחזיקה לך אני מאמינה שיהיה בסדר וגם אם לא אז הכל לטובה !! :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה