משהו מוזר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פתאום הפסיקו לי ההפרשות לגמריי כבר מהבוקר ממש ממש יבש..אחריי שבדיקת ביוץ הראתה אתמול שתיי פסים :/ אני נורא מבולבלת ...ועשיתי בערב שוב בדיקת ביוץ לפניי שעתיים בערך יצאה שלילי וגם של הצהריים יצאה שלילי ..רק אתמול היו שתיי פסים באותו גוון אבל בהירים כאלה ..לא יודעת מה לעשות ..
5 תגובות
עמוד 1
  • אל תסתמכי על ההפרשות זה ברור שהבדיקות יותר אמינות..לא משנה מה תמשיכי בעבודה מאמי..בהצלחה
  • בס"ד

תמשיכי לעבודדדדדד!!!
    לא להשים לב להפרשות הן באות והולכות!!
    בהצלחה..
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • להמשיך לעבוד מיכלי לא להתייחס להפרשות.

• תודה בנות ..אוף זה כזה מעצבן שום דבר לא בטוח בדברים האלה !! למה לעזאזל זה כל כך קשה ומעייף ??? אני מותשת כבר :/ אני מקווה שהביוץ היום בלי קשר לזה שההפרשות נעלמו לחלוטין ..וההפרשות השקופות שהיו בשלושה ימים האחרונים ראיתי אותם רק בפיפי של הבוקר אז אני מקווה שזה באמת הפרשות ולא שאריות זרע בכלל ,יכול להיות?בד״כ היתי רואה קבוע ביום ה10 או ה11 הפרשה חלבונית ממש גדולה ומורגשת ופתאום הפעם לא ראיתי וממש הקפדתי לבדוק ולהסתכל כי תמיד היא היתה בפיפי בניגוב ובקלות יכולתי לפספס אותה אם לא היתי מסתכלת ..התייעצתי עם רב מכיון שחשבתי שהביוץ ב7 נקיים הוא אמר לאכול ארוחת בוקר לפניי 7 בבוקר ושזה 25 אחוז מהמקרים מצליח לעכב את הביוץ ..אז התחלתי את זה מהמחזור האחרון לפניי שבועיים ואני מפחדת שאולי זה באמת דחה את הביוץ והבדיקה סתם הראתה חיובי ..למישהי קרה שאפילו שהתרחש ביוץ לא היו הפרשות בכלל ?
  • בטח! אצלי כל ביוץ הוא שונה, סימנים שונים והפרשות בימים שונים. אל תייחסי לזה חשיבות מיוחדת, זה סתם מתסכל אותך. אל תחשבי על זה יותר מדי, בגלל זה את כל כך מתעייפת ומתייאשת. תחשבי שכל מה שאת בעצם רוצה לעשות זה להביא ילד לעולם. נכון, זה לפעמים לוקח זמן אבל זה צריך להיעשות באווירה חיובית וטובה. את עוקבת אחר הביוץ בעזרת הבדיקות, תתמידי בזה ותהיו יחד יום כן יום לא, או יותר מזה אם מסתדר לכם בתקופת הביוץ. יהיה בסדר!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה