הייתי בסקירת מערכות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כ"כ חיכיתי לסקירת מערכות לדעת מה מסתתר ....ולא ראו..העובר היה הפוך עם הגב אלינו..ביישן..
    אז הרופא רשם מין העובר לא נצפה..אמר נראה לי שזו בת אבל אני לא רושם..לא מתחייב..
    נקלטתי להריון 10 ימים לפני גיל 35 והרופא אמר שמגיל 35 ממליץ דיקור מי שפיר
    למרות שהרופא בשקיפות אמר שהתוצאה תקינה ואם אעשה גם בדיקת דם לשקיפות עורפית זה משקף..מה כדאי??הוא שאל אותי את מפחדת מהבדיקה אמרתי שכן אז מה הוא עונה לי?אם חלילה יש משהו לתינוק את צריכה לגדל לא הרופא שאמר לך לא לעשות...
12 תגובות
עמוד 1
  • באיזה שבוע את? בסקירה לא אמורים כבר לראות?
    אני עשיתי מי שפיר בלי כל הבדיקות שמסביב. רוב התוצאות זה סטטיסיקה ואני רוצה לדעת בוודאות. תכל׳ס יש מצב שיגידו שהכל טוב בסטטיסטיקה אבל במציאות זה לא כך ואני לא רוצה לקחת סיכון.
    גם אצלי לא ראו את המין וכניראה זאת בת. אז אמרתי לבעלי שאם זאת אכן בת זה מעולה שהיא סוגרת רגליים.
  • אני גם הייתי בהריון האחרון 35+
    ולא עשיתי מיי שפיר עשיתי את כל המיסביבים וזהו

תלכי עם הלב שלך

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• תעשי מה שאת מרגישה, כמו שהרופא אמר בתכל'ס את צריכה לגדל אותו אח"כ לא אנחנו ולא הרופא, מאחלת לך שתהיי שלמה עם מה שתחליטי
  • אני עשיתי בכל ההריונות שלי מי שפיר - כי כמו שהרופא אמר: את צריכה לגדל את הילד..
    העדפתי לא לקחת סיכון,
    תעשי את החישוב שלך

בהצלחה ו... מזל טוב
  • גם אני עוד מעט בת 35 - והרופאה שלי אמרה שזה שטויות. אם כל הבדיקות בסדר - אין טעם לעשות (היא בכלל רמזה לי שכנראה גם יורידו את הגיל בקרוב...כי זה נכון להמלצות ישנות!
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • העיקר שהכל תקין
    גם אצלי בסקירה הוא שכב על הגב עם הטוסיק אלינו אבל בשלב כלשהו הוא פיסק רגליים (כמו שעומדעם על 6) ואז ראינו רק את שק האשכים
  • גיל 35 =נכון לרגע הבדיקה לא לרגע הכניסה להריון...
    תכלס - הרופא צודק זו ריזיקה שאת לוקחת....

• ענבר - צודק? לדבר כמו שהוא אמר לה זה ממש מעליב ופוגע. יש דרכים להסביר, גם אם הוא חושב שהיא טועה.

ושוב אני אומרת - כל אישה וההחלטה שלה! עם כל הזיהומים והסכנות והסיפורים שקרו בזמן האחרון אחרי הבדיקה הזו וכל הסיבוכים הנלווים לה - אם אין חשש מוצדק או טיעון רפואי מבוסס - אפשר לוותר עליה!
    [email protected]

• אורטל - את חושבת שאפשר לוותר עליה - אני לא מסכימה איתך בכלל!
    מבחינתי עבורי אין מצב שאסכים לוותר על בדיקת מי שפיר.
    הבהרתי עמדתי כבר במספיק שרשורים לכן לא אכנס לזה שוב...
    וכן, מי שאמור לגדל ילד אם יש לו חו"ח תסמונת דאון אלו ההורים ולא הרופאים....

• זכותך לא להסכים איתי, זרובבלה. זבש"ך.
    [email protected]

• אורטל את הורסת...

• [email protected]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה