היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רציתי לספר לכן משהו: ישבתי עם אייל בבוקר בשירותים, והיה לו ריס על הלחי, אצלנו נהוג להפריח את הריס ולבקש משאלה... לקחתי את הריס באצבע שלי ואמרתי לי "אייל תביע משאלה" הוא לא הבין מה אני רוצה... אז אמרתי לו "אייל תבקש מה שאתה הכי רוצה בעולם" ומה המתוקי שלי אמר.... "אני רוצה תינוק" וואי, אייל כל כך מקנא בחברים שלו, שיש להם אחים קטנים..... אז אמרתי לו "בסדר, אמא תדבר עם אבא ..." מתוקי!!!!!!!!!!!!!!!
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
חחחחחחחחח איזה נשמה מאמיייי בעזרת ה ען=וד מעט יהיה לי אח קטן או אחות אמן!!
אמן! כמה שהוא מצפה לזה.... שומר צעצועים שלו במגירה האחרונה של השידה... "זה לתינוקת" אומר שאלה החיתולים לתינוקת "אבל אני אתן לה רק אחד!" (הוא עדיין מכור לחיתולים....) אומר לי שהוא ישתה בבקבוקי של החלב סימילאק עד שהתינוקת תבוא.... אומר לי שהוא לא צריך יותר טיטולים, אבל לא לזרוק... לשמור לתינוקת... הוא כל כך מחכה לזה, שאני כבר מתה שזה יקרה בשבילו, אני יודעת שהוא יהיה מאוד מאושר!!!!!!!
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
חחחחחחחחח את יודעת גם לי יש אח בן 5 והוא תמיד אומר לי שכל הדברים שלו שמורים בשביל התינוק שלי חחחח כפרעליו!!
יום מקסים גם לך!!
If you believe in yourself enough And know what you want You're gonna make it happen Make it happen And if you get down on your knees at night And pray to the Lord He's gonna make it happen Make it happen
איזה מקסיםם!!! הלוואי שהמשאלה של אייל תתגשם מהר מהר! :)