היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, רציתי לשאול האם צריך מרשם מרופא כדי לעשות בדיקות דם לגילוי ההיריון? אתן כל הזמן אומרות שזה הכי וודאי וכדאי, אבל זה לא כל כך פשוט, צריך לקבוע תור לרופא ולבקש מרשם... אצלי לוקח לפחות שבועיים כדי להזמין תור... אתן מבקשות מרשמים לבדיקות דם מראש?? איך זה עובד? אגב, אני מבוטחת בכללית, אם מישהי יודעת איך זה עובד שם. תודה!
10 תגובות
עמוד 1
אני במכבי אבל לא צריך תור לרופא רק לבקש ממנו הפנייה לבדיקת דם. בדרך כלל אני מבקשת מהמזכירות ומשאירה כרטיס והרופא מכין את ההפנייה ואני באה לקחת, מה פתאום לחכות שבועיים. בהצלחה
גם אני בכללית, תתקשרי למשרד, תבקשי שיזמינו מהרופא הפנייה ויקבעו לך תור למחר לבדיקות דם, כשאת מגיעה לבדיקה תבקשי מהמשרד את ההפניה
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
גם לרופאה שלי צריך לקבוע שבועיין מראש אבל כשאני צריכה הפניות או מרשמים אני הולכת והמזכירה שלה מוציה לי תבדקי שם מי יכול להוציא לך, או שאולי את נכנסת אליה בלי תור
לפעמים הן לא מכונות, לי זה קרה. לכן אני נדחפת לתור אצל הרופא משפחה ואני לוקחת...
נכון, ואת לא חייבת את הרופא נשים, גם רופא משפחה יכול להוציא לך את ההפניה!
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
את יכולה להתקשר לרופא שלך שישאיר לך הפניה לבדיקת דם!!
המון בהצלחה מתוקה!! יאלללה שיהיו בשורות טובות סוף סוף...תתחילי לנו את הרצף של הבשורות המשמחותת:) חחחח ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
וואוו לא חשבתי להגיד כי זה נראה לי ברור, את לא חייבת לבקש מהרופא נשים שלך, כל רופא משפחה שנמצא במרפאה יכול להוציא לך הפנייה לבדיקת בטא. בהצלחה
תודה בנות על כל התשובות ועל האנרגיה החיובית, באמת חודש אופטימי...
אני אמורה (לא) לקבל רק בשבוע הבא רק התעניינתי למקרה שאצטרך (הלוואי)
את יודעת מה עשיתי? הכי פשוט. הלכתי למרפאה ואמרתי בצורה חד משמעית שאני חייבת להכנס לרופא נשים דחוף! או מקסימום לבקש מהמזכירה שתביא ממנו הפנייה לבדיקת דם זה עניין של 10 דקות לא ביג דיל בהצלחה!!
שושייייי לא יפה להידחף!!!!!!!! אני במאוחדת ואני נכנסת לרופא המשפחה ומבקשת הפנייה לבדיקת דם ככה בלי תור