איך אתן מגיבות כש... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שהילד/ ה מתנהג באלימות ???
    לנדב יש פיוז קצר וכשזה נוגע ליאיר , הוא אוטומטית מרים עליו ידיים .
17 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל לא בטוח שהוא כועס על יאיר- יכול מאוד להיות שהוא רוצה למשוך תשומת לב ממך והוא גילה שזו הדרך המהירה ביותר (מזכירה לך: בגיל הזה הם לא מבדילים בין תשומת לב רעה או טובה)
    אני מנסה קודם כל להגיד ליותם: לא מרביצים ותסתדרו לבד (כי בד"כ זה קורה שהם רבים על משהו)
    אם הוא ממש מכסח את ניצן אני מכינסה אותו לחדר שלו וסוגרת לו את הדלת ונותנת עודף תשומת לב לניצן- ככה הוא לומד שהוא לא מרוויח תשומת לב בהתנהגות הזו אלא מפסיד
    [
  • מסכימה עם הדסקה.

פיוז קצר - שילמד לרסן את עצמו, מה הוא חכם על קטנים? אני אראה לו מה זה
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אני מגיבה בהתאם לסיטואציה - אבל תמיד מגיבה:

אם יש מצב שהוא צועק או מתעצבן, אני תמיד מדברת איתו קצר ולעניין - אלימות אצלינו היא לעיתים ממש ממש רחוקות כי אני חוסמת תגובה שלו ממש בהתחלה "אם תפריע לנו לשחק, לא יהיה לנו נעים ונצטרך לשחק בלעדיך" - משהו כזה.

גם אמילי קופצת כשהוא מתקרב אליה, היא נבהלת ממנו, אז אני עושה הכל שהרוחות בזמן משחק ביחד יהיו רגועות.

זה קשה, אבל צריך להיות כל הזמן על המשמר
  • יש מקרים שאני לא מתערבת כי לא יודעת מי התחיל
    אם אני רואה שאחד סתם מציק לשני אני מעירה ואומרת שהוא ילך לחדר להרגע אם לא יפסיק
  • יאיר לרוב בוכה ולא מחזיר לו למרות שהוא חזק ממנו (הוא בריון קטן)
    זה ממש לא תשומת לב . אני אתן דוגמא : משחקים יחד בפאזל - לכל אחד פאזל משלו , יאיר בטעות לוקח חלק ששייך לנדב , נדב אוטומטית מחטיף ליאיר או צועק עליו ממש בחוסר סבלנות. יאיר ברוב המקרים ממש מבוהל
  • מאמי ככה זה אחים, יש מריבות :) זה חלק מהחיים
    לא צריך להתרגש

• אלעאי לא מרים ידיים הרבה,
    אבל הוא מביא לי המון "פנינים" מהגן
    אני כבר לא יכולה לסבול את זה יותר!!!!
    אני מוצאת את עצמי מתעצבנת המון אבל עכשיו התחלתי שיטה חדשה, התעלמות

• בעקבות האימון להורות שאני עוברת עכשיו אנחנו אומרים משפט קבוע (זה המשפט שאצלנו עובד)
    "אתן גדולות, בוגרות ונבונות ואני סומך/כת עליכן שתצליחו להסתדר לבד"

אתן לא מבינו איזה הבדל! זה נעשה שבוע וחצי (כמובן לא כל פעם כי אנחנו עדיין בתהליך של הפנמת המשפט) כבר שזה נראה הזוי כל פעם מחדש מפתיע אותי איך הן חוזרות אחת לשנייה ומנסות לעבוד על הדברים, איך בכי תמרורים שהתחיל כי אבא בטעות שאל מה קרה ניפסק בשנייה אחרי המשפט הזה. ולא, זה ממש לא מוביל ליותר אלימות.... וזה מוריד הרבה מאוד את הפניות אלינו של "היא עשתה לי" "היא אמרה לי"

• אבל אני לא יכולה להבליג על אלימות
  • נשמע באמת סיר לחץ אצלך בבית
  • גלי אבל אמרת בעצמך שלא עוזר שאת מענישה
    אל תשכחי שגם מי שהכו אותו יודע להחזיר
    רק מעדיף לבכות לאמא.....
  • לעודד להחזיר = לעודד אלימות....
    זה ככה ממש בקטנה על רגל אחת....

• אני בחיים לא יעודד אף אחד להחזיר ..
    תארו לכם שהבן שלכן מותקף בגן שעשועים ע"י ילד שגדול ממנו בקצת . האם תתעלמו ???? חס ושלם . אני רוצה שהם יבינו שאני תמיד אגן עליהם ושאני לא עוברת על אלימות בשתיקה בשום מצב!
    אני תמיד אומרת לו שאם הוא מתנהג אליו ככה אז שלא ישחק איתו. בד"כ זה מאפס את נדב אבל מאוחר מדי... היד כבר היכתה .
    אוי זה מכעיס נורא , למרות שאני יודעת שזה ככה בכל הבתים (כמעט)
    ואני זוכרת את עצמי גם רבה מכות עם אחותי
  • אולי כדאי להתייעץ עם איש מקצוע? מישהו שיוכל לתת לך כלים איך לגרום לנדב (לעזור לו) לפרוק עצבים ואגרסיות בדרך אחרת... זה יכול לעזור
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • את לא יכולה להפריד ביניהם? כל אחד בחדר אחר?

או שיאיר יהיה איתך בסלון ונדב ישחק לבד?

יכול להיות באמת שחסר לו להוציא קצת אנרגיות, אור שלי היתה כזו בתחילת השנה -עשיתי לה ספורט טיפולי - זה שיפר את הכל באופן מדהים!
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • לא הגעתי למצב כזה אבל אני מאמינה שאם זה לא ענייןשל תשומת לב אלא רק לצאת גבר על הקטן , הייתי רואה את זה בחומרה ! איזה מן דבר זה שאח מפחד מאחיו??
    הייתי חופרת לו מפה לירושלים שמדברים עם הפה ולא עם הידיים , ושבבית שלנו לא מתנהגים ככה , ומן הסתם גם כועסת ומענישה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה