מכירות את זה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאתן מרגישות שאתן לא מ****ות מספיק זמן לילדים

אשמח לחיבוק...
9 תגובות
עמוד 1

• בטח. במשך היום לא שמים לב אבל כשהם במיטה ישנים אני מרגישה פספוס לפעמים. טוב שיש להם לפחות אחד את השני...

• [email protected]

פייס: ortal_hori
  • נכון להגיד שהכרתי את זה פעם..
    אבל היום אני מבינה שאני עושה את המקסימום!
    אני נכנסת הביתה כל יום בשעה 16:15, עד השעה 20:30-21:00 שהם הולכים לישון אני צריכה להספיק כל כך הרבה דברים...לנקות, לארגן, לבשל, כביסות, לשבת איתם, לקלח אותם, זמן לעצמי (שאף פעם לא נשאר).
    ובלילה כשהם הולכים לישון אני מבינה שעשיתי די והותר ובאמת שלא היתה אפשרות ליותר מזה.
    אני מפצה אותם מאוד בשבתות ובחגים! אנחנו הרבה יחד ואני עושה הכל כדי לא לגעת הרבה בבית, רק נטו איתם.

אמא עובדת..

• אני איתם כל היום וזה מרגיש לי כמו מנת יתר

• מנת יתר חח הרגת אותי בקרוב אצלי שיצאו לחופש באוגוסט

תודה על החיבוקים

• לא, למדתי להפיק את המקסימום מהשעות שאני כן איתם - אם קורה שאני לא רואה אותם - למחרת אני דבוקה אליהם כמה שניתן.
    אני גם עובדת עד 17:00, הם נכנסים למקלחת - אוכל - שינה בסביבות 19:00, בין לבין יש עוד בעל - בית - סידורים שצריך להשלים, שישי שבת גם נכנסים כל מיני ענייני משפחה שאין אפשרות או זמן לטפל בהם במהלך השבוע.....עושים מה שאפשר.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה