היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנוסף נתקעתי עם חבילה שלמה פתוחה של האגיז שלב 2 מישהי צריכה? אשמח לשלוח או לפגוש במרכז אם צריך...
11 תגובות
עמוד 1
יש עכשיו (יולי) מבצעים בשילב על מנשאים...תיכנסי לאתר.
לגבי הטיטולים אני אשמח - תודה
אההה... אם אפשר לשלוח אליי את הטיטולים לחברה שלי שבמצוקה - מפורסמת הודעה עזרה כבר חודשיים כמעט בראש הפורום - אני אשמח
גם הטיטולים לא בשבילי, הבן שלי כבר מידה 3...(בן 5 חודשים) אני מתכוונת לתת אותם לבן דוד שלי שמצבם הכלכלי קשה...
לילוש שלחי לי מייל עם הפרטים נראה איך אפשר למסור אותם [email protected]
תודה
תבדקי ביד 2 או בזאפ לקנות דרך האינטרנט.
לורה ממי המצב בארץ קשה ויש הרבה זוגות עם מצב כלכלי קשה. גם לבעלי יש קרובי משפחה בדיוק כמו שתיארת ואולי יותר גרוע. אם כל אחת תפרסם את זה אז תהיה פהנרשימה ארוכה לצערינו...
גלי, אנחנו עם מנשא בד. אליפות!
גלי, מיה תי צודקת, איך שכחתי......... תבדקי ביד 2. אני קניתי מנשארי מיד 2 ב- 80 ש"ח. לשמחתי ממשהי נקיה
טוטילה - ידוע לי וברור אבל מה הקשר? ביקשתי אם אפשר ואם אפשר אז סבבה. לא באתי להבליט את המצב שלהם ולומר שכאילו המצב שלהם יותר גרוע משל כולם
אם את גרה קרוב לראשון תקני מנשא בדר' בייבי עודפים - ממש זול שם. קנייה טובה!