סקר2 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קשר עם ההורים שלכם.
    1. איך את מגדירה את הקשר עם הורייך? טוב/מעולה/לא משהו
    2. כל כמה זמן את מדברת עם הורייך? האם עם שניהם? רק אחד מהם?
    3. כל כמה זמן אתם מבקרים שם? או שהם באים?
    4. האם היית משנה משהו בעתיד בקשר עם ילדייך בעקבות משהו בקשר עם הורייך?

יוםטוב
    ]

18 תגובות
עמוד 1
  • את ממש סקרנית בימים האחרונים
  • שלום גם לך יפה!
    ]

• 1. איך את מגדירה את הקשר עם הורייך? טוב/מעולה/לא משהו
    מעולה

2. כל כמה זמן את מדברת עם הורייך? האם עם שניהם? רק אחד מהם?עם אמא שלי כל יום, ואבא טוב, קצת פחות.

בגלל שאנחנו גרים באותו ישוב, אני רואה אותם כמעט כל יום, הולכים אליהם בעיקר, וכמובן כל שבת עושים אצלם ארוחה.

אבא שלי הוא בן אדם מקסים אבל לא חם ומחבק, אבל לפי אמא שלי הוא כן היה מראה לנו אהבה כשהיינו קטנים, ואני רואה את זה כשהוא נמצא עם הנכדים, הייתי רוצה להמשיך להיות כמו שאני עכשיו עם הילדים גם בעתיד, נשיקות וחיבוקים, אבל אני יודעת שבאיזה שהוא שלב הם כבר לא רוצים את זה, נכון?
  • 1. לא משהו

2. פעם אחת בשבוע בערך.. טלפון של שבת שלום.
    לעיתים נדירות אני מדברת עם אמא שלי עוד פעם בשבוע..

3. בתקופות.. לפעמים יותר.. בד"כ פעם בחודש..

4. המון.. יש לי מחברת שלמה עם דברים שכתבתי לעצמי שאני רוצה לעשות אחרת..
    אני מעיינת בה מידי פעם, מרעננת את הזכרון..
  • אצלי הקשר טוב
    צריך לדעת לסלוח להורים על הילדות שלנו כי אין הורה שלא דופק ת'ילדבאיזו צורה חח אין מה לעשות

מבקרים בערך פעם-פעמיים בשבוע, כנ"ל טלפון(או שקצת יותר חח)

אנחנו לומדים מההורים שלנו לטוב ולרע, גם מה לא להיות זה בטוח
  • 1. איך את מגדירה את הקשר עם הורייך? מעולה!
    2. כל כמה זמן את מדברת עם הורייך? האם עם שניהם? רק אחד מהם?כל חיום כמעט כל היום
  • 1. איך את מגדירה את הקשר עם הורייך? יחסית טוב הם שם לצידי כשאני צריכה אותך
    2. כל כמה זמן את מדברת עם הורייך בערך פעם עד פעמיים ביום בדרכ עם אמא פעם בשבוע עם אבא אבל מתראים כפעמיים בשבוע לפעמים אצלם לפעמים אצלי
    מה הייתי משנה: כשנולדתי הייתי צריכה לעבור ניתוח מסובך ובגלל זה כל החיים אמא שלי עטפה אותי בצמר גפן וזה יצר אצלי בטחון עצמי נמוך ופחדנות, היא תמיד חיזקה אותי אבל גם תמיד הורידה אותי מדברים כי אותי זה לא טוב לי את זה לא היתי מעבירה הלאה

קשר טוב
    כמה פעמים בשבוע, כל פעם עם מישהו מהם
    אנחנו נוסעים אליהם לסופ"ש פעם בחודש, הם כמעט לא מגיעים אלינו.
    4. האם היית משנה משהו בעתיד בקשר עם ילדייך בעקבות משהו בקשר עם הורייך? ברור, אבל אנחנו כמעט תמיד נרצה לשנות משהו בהורות שלנו...

• ההורים שלי גרושים . אני יותר נוטה להתחבר לאמא שלי
    1. עם אמא שלי קשר טוב מאוד עם אבא שלי בסדר..
    2. אבא שלי בערך פעם בשבוע , עם אמא שלי זה משתנה אבל יותר
    3. אמא שלי משתדלת לבוא לבקר אותנו פעם בשבוע -שבועיים (היא גרה במרחק שעה ממני . אבא שלי גר 5 דק' ממני ואני רואה אותו גם פעם בשבוע בערך.
    4. אני אמא טוטאלית , יש שיגידו טוטאלית מדי ...אני מנסה להיות מאוד אמיתית , תמיד !!! משתדלת לגלות סבלנות יתרה (לא תמיד הולך לי..) ורוצה מאוד שיספרו לי הכל לטוב ולרע . הלוואי

• 1. איך את מגדירה את הקשר עם הורייך? מעולה
    2. כל כמה זמן את מדברת עם הורייך? האם עם שניהם? רק אחד מהם? עם אמא יש לפחות 5 פעמים ביום , עם אבא פעם ביום .לפעמים עם אמא גם 10 פעמים יוצא .
    3. כל כמה זמן אתם מבקרים שם? או שהם באים? פעם בשבוע תמיד נפגשים
    4. האם היית משנה משהו בעתיד בקשר עם ילדייך בעקבות משהו בקשר עם הורייך
    הלוואי שאוכל לתת כלים להצליח בחיים כמו שהורים שלי הניקו.
    http://www.holdthatpic.com/
  • 1. איך את מגדירה את הקשר עם הורייך?
    מעולה

אם אמא שלי מיספר פעמים ביום לפחות 3 פעמים
    אבא שלי פחות אבל עובר דרך האמא מה שלומו וכו'...

בערך פעמיים בשבוע ניפגשים פעם אצלי פעם אצלהם

4. האם היית משנה משהו בעתיד בקשר עם ילדייך בעקבות משהו בקשר עם הורייך? כן נותנת לילדים יותר אהבה וחום
    אמא שלי היתה קצת יותר מידי רצינית איתנו

• הקשר עם ההורים שלי הוא מעולה פלוס
    אני מדברת עם אמא שלי לפחות שלוש פעמים ביום עם אבא שלי פעם או פעמים תלוי
    אמא שלי באה אלינו לפחות פעם בשבוע ואנחנו הולכים להורים שלי לפחות פעמים בשבוע
    לא היתי משנה כלום

• 1. קשר מעולה
    טוב

עם אמא שלי כל יום, עם אבא שלי יום כן, יום לא...

אנחנו מבקרים אצלם פעם- פעמיים בשבוע.

הרבה. מקווה שאצליח
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • היי
    אז הקשר שלי עם ההורים שלי מעולה מעולה מעולה טפו טפו טפו הם ההורים הכי הכי תמיד היו לצידי ותמיד איתי בכל מצב אנחנו גרים כמה רחובות מהם.
    כמה פעמיים אנחנו שם כל שבוע בשישי שבת ובאמצע השבוע לפחות פעם פעמיים.
    אמא שלי היא החברה הכי הכי הכי טובה שלי אנחנו מדברות כמה פעמיים ביום עם אבא שלי אני יכולה לדבר מתי שיוצא למרות שאני זאת שלא מתקשרת הוא תמיד מתקשר ואני יכולה לספר לו כל דבר והוא תמיד שם בשבילי.
    לא הייתי משנה כלום ביחסים שלי איתם בכלום הם נתנו לי ילדות מאושרת ולא היה חסר בה כלום אני תמיד רוצה שאני ובעלי נהייה כמו שהם גדלו אותנו.
    ואנחנו שישה ילדים במשפחה.
    ועדי מותק לא כל ההורים דופקים לילדים שלהם את החיים בכלל בכלל לא אצלי הם מדהימים מאחלת לכל ילד בישראל הורים כאלה.
    שרק יהיו לי בריאים תמיד.

• סקר מעניין
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • קשר עם ההורים שלכם.
    1. איך את מגדירה את הקשר עם הורייך? סבבה לגמרי
    2. כל כמה זמן את מדברת עם הורייך? עם אבא שלי פעמיים ביום, עם אמא שלי בערך 7 פעמים ביום
    3. כל כמה זמן אתם מבקרים שם? או שהם באים? אני נוסעת לשם אחת ל3 שבועות בערך , וגם הם באיםאחת לשבועיים בערך
    4. האם היית משנה משהו בעתיד בקשר עם ילדייך בעקבות משהו בקשר עם הורייך? הלוואי ויכולתי - את המרחק הפיזי בנינו ...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה