וואי אני טעונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא מבינה את המדינה הזאת
    אתמול שילמנו חשמל ומים לבעל הבית שלנו 1200 שח ואנחנו בקושי מפעילים לא מזגן ולא כלום
    איך אני אמורה לשלם סכום כזה תוסיפו לזה 3500 שכירות 500 שח ארנונה ומה עם אוכל מטרנה חיתולים ביטוחים ואנחנו בסהכ זוג עם ילד
    שנינו למדנו אני עם תואר ראשון ובעלי גם אבל מה שאנחנו מרוויחים לא מספיק לנו לכלום בטח. ובטח לא למותרויות
    אז מה עושים???
    בעלי עכשיו גם לא עובד כבר חודש בבית מחפש עבודה אחרי שפיטרו אותו בגלל קיצוצים אז מה בסוף נמצא את עצמנו ברחוב. אני לא מבינה למה זוג ששנינו עשינו צבא תרמנו למדינה למה המצב שלנו כזה אבל לדוסים נותנים לקנות בתים בזיל הזול וקצבאות, וואלה גם לי בא ללמוד ולקבל קצבה אוף נמאס לי בעלי אפילו מדבר איתי על לעבור לגור בחול כי כאן לא נגיע לדירה
    מצטערת אני טעונה וכועסת ונמאס לי!!!!!!

5 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחחחחחחחחחחחח.......................Welcome to the club

• גם אנחנו כנראה לא נגיע לדירה... אולי עוד 10 שנים...
  • זה לתקופה של חודשיים וחצי לפי המונים שלנו, אני לוקחת בעלות על זה כי המונים זה ההוכחה אבל אנחנו באמת לא צורכים הרבה חשמל
    לא מדברת על לקנות בית אבל מה לגמור את החודש
    לבנתיים בעלי התחיל לחתום בלשכה עדיין לא קיבל דמי אבטלה

• עם ילד אחד ששניכם עובדים אתם כן אמורים להיסתדר כלכלית.
    תשמעי קטע עצוב בעיניין התארים. לי יש תואר ראשון ושני ואני מרוויחה מינימום ולבעלי אין תואר ו הוא מרוויח מעל הממוצע במשק...
    אם יש לכם אפשרות לעבור לחו״ל אני הייתי עושה את זה בשימחה רבה!
  • אוי ברוכה הבאה למועדון!!

גם אני ובעלי ככה לסיים את החודש אנחנו בקושי מצליחים שלא לדבר על המותרות שיש מסביב...

נקווה שזה ישתנה...

מדינה זבלה שלא מבינה שאנשים בסה"כ מבקשים לסיים בכבוד וכמו שצריך כל חודש.
    [/url
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה