הפחתת עוברים - מישהי עברה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,אני חדשה בפורום.
    אני בהריון תאומים שבוע 13,בשקיפות נתגלה כי אחד מהתאומים עם ציסטה גדולה בבטן ועם כליות הרוסות אשר לא ניתן לתקן,בנוסף גילו עוד ציסטות צאריות וסיכוי גדול לתסמונת דאון או פיגור שכלי.לאחר התייעצות עם כמה רופאים הוחלט על הפחתה של העובר.רציתי לדעת אם מישהי עברה הפחתת עוברים?.אני חוששת מאוד מכיוון שהבנתי שיש גם סיכוי של 10% שכל ההריון יפול.
    אודה לתגובות
28 תגובות
עמוד 1
  • לא שמעתי על זה
  • לא עברתי באופן אישי. אבל, בתפוז, בפורום הורים לתאומים ושלישיות, יש מספר בנות שהפחיתו משלישיה לשניים. אולי הן יוכלו לתרום לך מניסיונן?
    בלה בייבי המשווקת הרשמית של מוצרי Kids Line בישראל.
    בלעדי באתר- תיקי החתלה אופנתיים.
    www.bellababy.co.il
    או בפייסבוק:
    http://www.facebook.com/bella4baby
  • בס"ד

הייתי הולכת לקבל ברכה מרב גדול כמו רבי דוד אבוחצירה שליט"א הוא נמצא בנהריה והוא הנכד של הבאבא סאלי זצ"ל צדיק וקדוש

http://pregnancy.baby-gaga.com/]
  • כנ"ל.
    ברכה מרב............

המון תפילות
  • והברכה מהרב תעלים את הציסטות תחזיר את הכליות לתפקוד ותוריד את הסיכויים לתסמונת דאון?
    או שאתן מתכוונות שתקבל ברכה כדי שהתינוק הבריא ישרוד את הדילול?

לצערי אני לא זוכרת מי זאת היתה אבל יש לנו פה משתתפת שעברה את זה (וואי באמת מזמן לא ביקרה) וברוך השם ילדה בשלום ויצאה בידיים מלאות

היום הרפואה מתקדמת ויש 90 אחוז שתצאי בידיים מלאות (למה להסתכל על עשירית הכחס הריקה כשאפשר להסתכל על כמעט כוס מלאה?)

יקירתי יהיה בסדר - מה שלא יהיה יהיה טוב

• תודה סיון שאמרת מה שרציתי להגיד...

אם זה עוזר, אני מכירה ילד מדהים שהוא תוצאה של דילול
    והוא מדהים מאין כמוהו
    והוא בן חמש ככה שהיום זה בטח יותר מתקדם

כדאי לעשות פרטי
    תבררי אולי הנדלר עושה אם לא אולי יוכל להפנות אותך

• סליחה
    אבל אני לא מסכימה אתכן ולא אוהבת את הציניות הזאת
    ברכה מרב יכולה לעזור בכל אופן, גם עם דילול וגם בלי. לא יזיק ולא ובטח שלא יגרע
    וקרו מקרים מעולם

יהיה בסדר מותק
    ואני מאוד ממליצה לקבל גם ברכה מרב.

• זאת היתה mama2 אויש אני תותחיתתתתתתתת איך נזכרתי
    וואי חמודה נעלמה לנו לגמרי

ושירה זה בסדר לא להסכים - גם אני לא מסכימה עם כל הגישה של לא לעשות בדיקות ולסמוך על אמונה בלב
    או להאמין שברכה של רב, בן אדם כמוני וכמוך, תשנה משהו.
    ובכלל בגישה של נעשה בדיקות וגם אם יגלו את הגרוע מראש לא נעשה כלום
    אני חושבת שהאמונה היא עמוק בלב ביני לבין הקדוש ברוך הוא - ואף אחד לא יכול להעביר את המסר הרצון או האמונה
    לפעמים אני רואה את כל האמונה הזאת ברבנים כסוג של סגידה - בדיוק מה שהקדוש ברוך הוא אסר.
    אבל כל זה דיון לפעם אחרת

בכוונה ציינתי שורה למטה שאולי הכוונה לקבל ברכה להצלחה של ההליך ולא לשלומו של העובר שברור מאליו שיש פה יותר מדי ממצאים בכדי לקוות לנס (אני טיפוס ריאלי) - ואת זה אני מוכנה לקבל איכשהו.

• אני לא אפתח את הנושא עכשיו
    בטח שלא בפומבי וזה בעיקר ע"מ לא לגרום מריבות כמו שהיו בשירשורים קודמים
    על כך אני יכולה לדבר איתך בשמחה גם בפרטי
    ואת יודעת שבשמחה רבה.
    צורם לי, דוגרי אני אומרת לך
    אני חושבת שכל גישה, כל השקפת עולם, צריכה להתנהל בכבוד
    לפחות עבור מי שמאמינה בכך.

אני יודעת, דווקא בגלל שבאתי מהעולם שלך, ומההקשפות שלך (ואני מבינה מאיפה זה בא)
    שתמיד צריך להיזהר ולכבד את הצד האחר שלא חושב כמוני.
    וההתנסחות הצינית קצת מציקה לי.

• ממי תאמיני לי אני יותר ממכבדת
    זה נושא אחד שמאוד צורם לי
    הבחורה לא באה כדי שידונו אותה על מה שהיא כבר החליטה לעשות בלית ברירה
    היא זקוקה לתמיכה וחיבוק חם ואוהד
    ולפעמים הגישה הזאת של לכי לרב צורמת לי וכואבת לי עצובה לי ומבחינתי פוסלת כל מה שאנחנו אמורים להאמין בו
    יש אלוהים אחד ורק אליו אנחנו אמורים לפנות
    בכל אופן ברור שאשמח לדון איתך על זה בפרטי אני אוהבת לדון ולשמוע גם דעות שונות שלפעמים יכולות להאיר את עולמי לכיוון אחר לגמרי

סתם הערהקטנה - כשהכרתי את בעלי הייתי אסתאסטית מוחלטת - הוא היה אומר לי שיום אחד הוא יגלה לי עולם אחר - וזה בא - וטוב לי שיש לי במי ומה להאמין ולמי לפנות במשאלות ליבי ובשעה של שמחהצער כאב או דאגה - אז כמו שאמרתי אני פתוחה לדעות שונות ולשינויים בעצמי

• טוב זה ממש לא קשור לשרשור לנושא אבל אני חייבת להגיב
    בתור אישה חרדית, נשואה לבעל חרדי, ויותר מזה - אני לא אקטלג את עצמנו בתור חרדים, אלא בתור שומרי תורה ומצוות (כי חרדי נשמע מלחיץ שחור וסגור וכו' ואנחנו לא כאלה חיצוניות זה שטויות מבחינתי זה לא אומר כלום)
    אני יכולה להגיד דבר אחד
    אף אחד לא סוגד לבן אדם, בשר ודם, או לכל דבר שהוא עשוי מחומר
    לא מדובר פה על סגידה, אלא על אמונה תמימה שמה שנכתב לנו זה מה שיהיה
    והרב הוא סך הכל שליח שאומר לנו מה רצון ה' כרגע לעשות. לא שהוא נביא, הוא פשוט מאוד בקיא בתורה בהלכה ובהשקפה יהודית
    וכן, אנחנו באמת מאמינים שברכה של רב יכולה גם לשנות מציאות, ויש מליון סיפורים כאלה (בייחוד רפואיים)
    כי אנחנו מאמינים שלפה יש כח, ולאמונה וביטחון יש כוח.וזה העיקר הפנימיות של הבן אדם .נכון, זה לא מעשה פיזי אבל אנחנו חייים בעולם שהוא חומרי ומה שמחזיק אותו זה דברים רוחניים (ואם לא היה רוחניות אז גם לא היה דברים גשמיים)

וברור - אין ספק בכלל, שזה שיקול מאוד נבון ונכון להתייעץ עם רופאים מה ניתן לעשות, דילול או להשאיר. אני חלילה לא אומרת או באה לשפוט

בכל אופן בשורה התחתונה - שיהיה לך בהצלחה בכל מה שתבחרי

• סיון אני מבינה אותך.
    אני הייתי בנעליים שלך עד לפני שנתיים
    יש לכל אחת בחירה במי מה איך וכמה להאמין, זכותך.
    בקיצור חפרנו נדסקס על כך בפייס

• סיון אני מבינה אותך.
    אני הייתי בנעליים שלך עד לפני שנתיים
    יש לכל אחת בחירה במי מה איך וכמה להאמין, זכותך.
    בקיצור חפרנו נדסקס על כך בפייס

• אני זו ששאלתי את השאלה ועושה הפחתה עוד כמה ימים,אני מסכימה עם שירה,הנושא הוא לא להתווכח על מי מאמינה ומי לא,אני באמת צריכה תמיכה וסה"כ שאלתי כדי לדעת אם מישהי עברה כי אני מאוד חוששת מהעניין,אני גם מאמינה ואולי באמת אלך לקבל ברכה מרב,אבל מה שלא יהיה תמיד יהיה את הפחד של לאבד את כל ההריון...לא רציתי עם שאלה כזו לעורר ויכוח דתי ולא חשבתי שזה מה שיקרה...
    תודה אבל על התגובות המעודדות והתמיכה

• היי מותק

חברה טובה שלי מהפורום עברה דילול !
    מה את צריכה לדעת ?
    אבקש ממנה לענות לך

ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • היי
    רציתי לדעת אם זה כואב?אמרו לי שעושים הרדמה מקומית
    רציתי לדעת אם יש כאבים אחרי?אמרו לי להיות במנוחה בבית שבוע
    אני גם ממש חוששת לאבד את כל ההריון,
    לחברה שלך הדילול עבר בהצלחה?מתי היא עשה את זה?
    אני ממש בחששות שכל ההריון יפול חלילה
  • חשוב לי לתת לך חיבוק חם מפה, מחזיקה לך המון אצבעות ושולחת לך רק מחשבות חיוביות ואופטימיות מפה המשך הריון קל ותקין ובידים מלאות!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • שני אני עברתי דילול לפני חודש ואשמח לענות על כל השאלות של/
    בגדול הסיכוי להפלה הוא לא 10% אלא פחות מ5%, פרוצדורה קלה מאד!!!! נפשי קצת קשה אבל עובר.....

אשמח לענות לכל שאלה פשוט אני לא הרבה בפורום הזה אז תתקשרי או תשלחי לי מייל [email protected]. 1
  • שושה איזה חמודה את
  • שושה ממליצה לך למחוק את מספר הטלפון ולהשאיר רק מייל

• לולי למה? אין לי בעיה שמי שיש לה בעיה כלשהי תתקשר אלי אני אשמח לעזור למי שרק צריכה תמיכה ושלא תיהיה אובדת עצות כמו שאני הייתי...

יש עוד סיבה שאת חושבת עליה?
  • חס וחלילה אני בעד לתת טלפון למי שרק רוצה
    נראה לי כמעט לכולן פה יש את הטלפון שלי
    אבל עדיף לתת אותו דרך המייל ולא לפרסם ברשת החשופה כשאת לא יודעת מי מסתובב פה

• תודה רבה, את צודקת השאלה איך אני מוחקת????
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי שושה 5

שני אני עברתי דילול לפני חודש ואשמח לענות על כל השאלות שלך.

בגדול הסיכוי להפלה הוא לא 10% אלא פחות מ5%, פרוצדורה קלה מאד!!!! נפשי קצת קשה אבל עובר.....

אשמח לענות לכל שאלה פשוט אני לא הרבה בפורום הזה אז תתקשרי או תשלחי לי מייל [email protected]. 1

• אני מאחלת לך המון בהצלחהההה

• שמתי לב אני פשוט מהאייפון אני אנסה מחר מהעבודה... תודה
  • שושה זה נמחק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה