היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בס״ד קודם כל תודה לענברי היפה שלי ותודה לכולן על הברכות
לפני שלושה ימים הלכתימלבקר חברה בחדר לידה עצמו ואיחלתי לעצמי להגיע לשם גם כבר.. שלשום בערב הרגשתי כמה צירים שהפסיקו וחשבתי שזה גזים אתמול בבוקר קמתי עם צירים שהפסיקו בצהריים אז חשבתי זה גזים ולקראת 8 בערב פתאום זה התחיל להתחזק ולהיות צפוףףף כשכבר הייתי בטוחה לגמרי הערנו את חמתי יצאנומלבית חולים שזה דקה נסיעה הגעתי למיון כל כך כאב לי שישר בדקו פתיחה 9!!!!! יאללה חדר לידהה הגענו לבי״ח ב 22:30 23:20 האדון כבר היה בחוץ בלי עין הרע
2347 גרם של אושר 2 גרם מעל אחותו יצא שחרחר שפתיים בשרניות
15 תגובות
עמוד 1
וואו!!!!!!!!! איזה יופי! מזל טוב!!! אתם בפגייה?
אההההההההההההה איזה לידה - בלי עין רעה !!! ממש בקצרה
בובה שלי בפעם הרביעית היום ניראה לי חח... שיהיה לכם המון מזל טוב ותגדלו את האוצרות שלכם בכייף ובשלווה... אוהבת אותך המון!!
מזל טוב מתוקה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!