היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עשיתי משטח גרון וממתינה לתוצאות...אבל יש לי הרגשה שהוא יצא חיובי (לבת שלי היה ממש לא מזמן דלקת גרון-סטרפטוקוקוס) ואני ביום חמישי אמורה להתחיל עם פיוריגון האם מישהי יודעת האם מותר להתחיל זריקות ובמקביל לקבל אנטיביוטיקה? או שכדאי לי להפסיד את החודש???
3 תגובות
עמוד 1
אני פעם עשיתי טיפול והייתי צריכה לשתות אנטיביוטיקה והרופא אמר שאין בעיה אבל אני הייתי ממליצה לך לשאול את הרופא שלך . בהצלחה
יש בעיה עם אנטיביוטיקה רק כשאת כבר בהריון, לא בטיפול עצמו, אני מאמינה שעד שתיהי בהריון...תסיימי את האנטיביוטיקה לא? יש גם אנטיביוטיקה שמיועדת לנשים בהריון (אני לקחתי בהריון הקודם שלי), לדעתי כרגע כל עוד את לא בהריון אין בעיה, אבל אם את חוששת, את יכולה לבקש, את זו שמיועדת לנשים בהריון "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
אני לקחתי אנטיביוטיקה לפני כל החזרה - בגלל דלקות וחשד לגירוי יתר!!!!