אין לי מצב רוח נמאס לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בא לי להעיף את ערכה הזאת
18 תגובות
עמוד 1
  • איזו ערכה מאמי?

• מרגו יקירתי..מה קרה?

If you believe in yourself enough
    And know what you want
    You're gonna make it happen
    Make it happen
    And if you get down on your knees at night
    And pray to the Lord
    He's gonna make it happen
    Make it happen

• ככה זה כשלא מזהים ביוץ(אני משארת שזה מה שקרה)תמשיכי לבדוווקקק אל תתייאשי
  • נשמההההה!! אל יאוש!!!זה יבוא!!!!תהיי רגועה זה הכי חשוב!!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • מרגו, בלי עצבים... זה חייב להגיע!!! :)
    בהצלחה, ותנסי להישאר רגועה כמה שאפשר...
  • כן אני יודעת חברות יקרות שצריכה ליהות רגועה,היום אני רק ביום ה13 לוסת ,לפי כל מחשבונים אני אמורה לבייץ כבר מחר ,אבל זה לא מה שערכה מראה לי אתמול היה פס נוסף חלש ,אבל היום אין גם את זה רק פס בקרה . פשוט אני שותה את כדורים לבניית רירית (כבר סבב שני )ולא בא לי הדווקא החודש אני לא אזהה ביוץ , אוףףףףףףףף. בעלי מרגיע אותי , גבר יקר שלי ,הוא כל כך דואג. חודש שעבר כבר ביום ה13 היהו שני פסים כהים ,מושלמים.

• ראיתכבר 2 פסים?????אז הביוץ שלך צריך להיות בימים הקרובים!!מרגו תעבדו בלי שום קשר..בשביל הכיףף!!הלחץ לא עושה טוב..ואולי זה ילך ואת היום מבייצת?!הערכות האלה זה לא מאה אחוז!!!
  • נשמה שלי ראיתי אתמול שני פסים אבל השני היה חלש, והיום בכלל לא היה פס שני , אצלי תמיד אם אני רואה שני פסים אז הפס שני ככל שאני מתקרבת לביוץ נהיה כהה יותר ,זה מה חשבתי שזה יקרה גם הפעם ,אתמול עבדנו ,אבל היום היה יום מה זה קשה בעבודה וראש מתפוצץ ,נראה היום אני אוותר
  • לא בכוח, לא בעייפות ולא בלית ברירה מאמי
    באהבה בשמחה ובתקווה!
    אני מאמינה באלף אחוזים שאתם תצליחו
    תחזיקי חזק, אל תפלי עכשיו
    כולנו כאן בשבילך

• זה נשמע שכבר היה ביוץ, אבל גם יכולות להיות סטיות בערכה. אל תשקיעי בזה כל כך הרבה מאמץ ואנרגיות. אם היה ביוץ- הייתם יחד אתמול, אם לא היה, תהיו מחר :)
    נכון, זה מייאש אבל תיקחי את זה בפרופורציה- תמשיכו לנסות ויהיה בסדר. במקרה הכי גרוע- יש לכם הזדמנות שוב חודש הבא (אני יודעת שזה מבאס לשמוע על חודש הבא, אבל לדוגמה אצלי- אני יודעת שאם החודש לא הולך, בחודשיים הבאים בעלי לא יהיה בארץ בזמן הביוץ שלי, אז אצלי זה עוד 3 חודשים עיכוב...)
  • יופי מעולה שעבדתם אתמול אומרים שהזרע של הבעל נשאר בגוף של האישה כ48 שעות!!!תנוחו היום ותחזרו לפעולה מחר!!אני מאמינה שיהיה בסדר!!אופטימיות הכי חשובמחזיקה ובע״ה ה תבקר אותך עוד החודשששש!!!!
  • תודה רבה לך מאמי מהפה שלך לאלוקים ,אני אבדוק גם היום ,את צודקת אסור להתאייש. שוב תודה על עידוד
  • מרגו יקירתי אני יודעת שזה מבאס עם הבדיקות המעצבנות האלה... ואם את זוכרת, אמרת לי "את רק ביום ה 15..." אז את רק ביום ה 13 , זה בטח יגיע מחר....
    בכל מקרה, תעבדו יום כן ויום לא, זה כבר יכסה את כל האפשרויות.
    חיבוק אוהב .... בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

• מרגו יקירתי..מה קרה?

If you believe in yourself enough
    And know what you want
    You're gonna make it happen
    Make it happen
    And if you get down on your knees at night
    And pray to the Lord
    He's gonna make it happen
    Make it happen

• פנינוש את צודקת במאה אחוז, רעותי טרם זהיתי ביוץ וקצת מודאגת.
  • מרגוווו תהיה אופטימית ותפזרי על עצמך מחשבות מעודדות כמו שאת תמיד מפזרת על כולנוווו....לא להתייאש!!!

מירי
  • מרגולהההההה חכי את בסך הכול ביום ה 13 למחזור
    אז חודש שעבר היה ביוץ מוקדם יותר
    ואולי החודש יהיה ביוץ ביום ה 16?!?! את יודעת שזה משתנה ולא קבוע..
    תמשיכי לבדוק .. ואל תסמכי במאה אחוז על הערכות
    תמשיכו יום כן יום לא..

שולחת לך
  • תודה רבה מורן ומירי אני אמשיך ככה ,וגם במגביל לעבוד ,היום דווקא הייתה הפרשה מעולה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה