סקר- חופשות משפחתיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

20 תגובות
עמוד 1
  • בפעם האחרונה שיצאנו לחופשה משפחתית שחר היה בן שנתיים

• מכיוון שלא יצאתי 3 שנים לחופשה אני יענה לך מהזיכרון הרחווווק
  • מי המתכנן העיקרי של החופשות?
    אם החופשה היא זוגית - אני. אם משפחתית שנינו אבל יותר בעלי.

האם החופשה כוללת ילדים? לבד? גם וגם..
    גם וגם

האם בחופשה אתם כל הזמן ביחד או לפעמים מתפצלים? (לדוגמא הבעל נותן לכן לישון קצת ולוקח את הילדים לאנשהו..)
    ביחד......

האם אתם נוסעים לחופשות שהם מתבססות על כיף לילדים, כיף למבוגרים או גם וגם? (נא לפרט)
    אם הילדים לא נמצאים אז כמובן כיף לנו אם הילדים נמצאים - כיף להם. ברור לא? זה בד"כ יהיה טיול קמפינג או משהו כזה.

מי אורז את המזוודות?
    אני

מתי א-ת פורקת את המזוודות? מייד בבית, למחרת או אחרי שבוע כשלכולם נגמר התחתונים?
    בד"כ מיד.

האם את משאירה בית נקי לפני או מעדיפה לנקות אחרי?
    נקי ומסודר. בגלל זה קורה שלפעמים כולם באוטו ואני עוד שוטפת כלים....

כמה פעמים בשנה יוצא לכם לצאת לחופשה משפחתית?
    משתדלים לפחות פעם בשנה טיול של יומיים עם הילדים וטיולים בחופשות וחגים כמובן אבל אז לא יוצא לנו בד"כ יומיים כי תמיד מישהו מאיתנו עובד...
    חופש רק לשנינו בד"כ פעם בשנה מלון אבל בגלל חשבון הבנק הלוחץ אנחנו כבר שנה שניה שמוותרים על זה.

האם יש לך טיפים מיוחדים לחופשה טובה?
    כן. מלון 5 כוכבים. ג'קוזי. כל היום מסז'ים. מבחינתי זו חופשה אידאלית

בעלי, לי אין לזה סובלנות. אנחנו מחליטים ביחד לאן והוא ממשיך עם הפרטים.

כוללות את הילדים

האם בחופשה אתם כל הזמן ביחד או לפעמים מתפצלים? (לדוגמא הבעל נותן לכן לישון קצת ולוקח את הילדים לאנשהו..)
    לפעמים אם צריך לקנות משהו או לסדר משהו במלון, אבל לא ברמה של יותר מחצי שעה.

האם אתם נוסעים לחופשות שהם מתבססות על כיף לילדים, כיף למבוגרים או גם וגם? (נא לפרט)
    תמיד גם וגם. אנחנו מתכננים טיולים למקומות שאנחנו היינו רוצים לראות. אחרי שהחלטנו לאן בודקים מה יש לעשות שם עם ילדים.
    מי אורז את המזוודות?
    תלוי לאן. אם זה טיסה ארוכה עם הרבה מזוודות (לארץ לדוגמא) אני שמה על המיטה דברים שצריך לקחת והוא מסדר אותם במזוודה כדי שיתפוס כמה שפחות מקום. בד״כ אני מארגנת את עצמי, את הבנות, כלי רחצה ותרופות. הוא אחראי על דברים שלו + טכנולוגיה (טאבלט, די וי די, לפטופ וכו׳).
    אם לא צריך לדאוג למקום אני אורזת הכל.

משתדלת כמה שיותר מהר כולל כביסות. לא תמיד מצליח. שנה שעברה, כשחזרנו מהארץ תפסתי וירוס נוראי , ממש באותו ערב. הייתי מושבתת 4 ימים. ברור שהמזוודות חיכו לי

תמיד משאירה בית נקי ומסודר. מכניס אותי לדיכאון לחזור לבית מבולגן (כולל כביסות)

בערך פעמיים. פעם אחת לארץ טיול ארוך ופעם אחת משהו יותר קצר בארה״ב

לבדוק מזג אוויר ;))
    להגיע לאטלנטה

אני

גם וגם... לא רואה את עצמי נוסעת בלי הילדים
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• למה, איפה הייתם ומה עשיתם

• או קיי, הבנתי...
    לא יודעת איך עשיתם, אני יכולה להגיד לך שלפני שבועיים חזרנו מפלורידה (כן כן אותן 7 שעות

רוב הזמן אני , אני בוחרת את היעד ובית מלון והוא מוציא את זה לפועל

עד עכשיו החופשות שלנו היו עם ילדים , לבעלי מאוד קשה להשאיר אותם.

מתפצלים אבל לא להרבה זמן , לשעה שעתיים ... נותנים אחד לשני לישון קצת

גם וגם, בדרך כלל נוסעים למקומות שבו לא צריך לעזוב את הבית מלון, קלאבים כי הבנות עדיין קטנות ולא בוחרים מקומות שבו צריך להסתובב ואטרקציות

מי אורז את המזוודות?

אני ! ונהנית מכל רגע :-) באמת !

באותו יום שחוזרים או יום אחרי...

נקי !! אין כמו לחזור לבית נקי ומסודר. זה מבאס לחזור לבית מלוכלך .

1-2 תלוי אם יוצא לנו לקחת חופש שנינו באותו תאריך

לא לשכוח לקחת דברים שהילדים מחוברים אליהם , למשל הבת הקטנה שלי לא הולכת לישון בלי לאכול ביסקוויט אז אני לוקחת איתי חבילה של ביסקוויטים. אני לוקחת איתי לדרך חטיפים ומים. מכינה רשימה של מה שצריך לדרך וגם למזוודה וככה את לא תפספסי כלום, לי יש רשימה שאני משתמשת בה לכל נסיעה.

וטיפ אחרון : לשמור על השיגרת שינה של הילדים ! גם אם זה קשה כי ילדים מתעייפים יותר בחופשות כי הם עושים יותר דברים ואם הם לא ישנו טוב זה סיוט!!

חופשה נעימה
  • אוהווווווווו כמה זמן עבר מאז
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • מי המתכנן העיקרי של החופשות? אני בלבד

האם החופשה כוללת ילדים? לבד? גם וגם.. כן אני לא יוצאת בלעדיהם.

האם בחופשה אתם כל הזמן ביחד או לפעמים מתפצלים? (לדוגמא הבעל נותן לכן לישון קצת ולוקח את הילדים לאנשהו..) בדרך כלל תמיד ביחד בשביל זה יצאנו

האם אתם נוסעים לחופשות שהם מתבססות על כיף לילדים, כיף למבוגרים או גם וגם? (נא לפרט) כן

מי אורז את המזוודות?אני סומכת רק על עצמי בנושא הזה

מתי א-ת פורקת את המזוודות? מייד בבית, למחרת או אחרי שבוע כשלכולם נגמר התחתונים?מיד שחוזרים

האם את משאירה בית נקי לפני או מעדיפה לנקות אחרי?משאירה תמיד בית נקי

כמה פעמים בשנה יוצא לכם לצאת לחופשה משפחתית?לפחות פעמיים בשנה

האם יש לך טיפים מיוחדים לחופשה טובה?אין לי טיפים מחליטים שנוסעים אני מארגנת את המסלול ויוצאים.

מתכננים במשותף

בד"כ עם הילדים

כל הזמן ביחד...

גם וגם. משלבים דברים שכיף לילדים וכיף למבוגרים...

מי אורז את המזוודות?
    אני

בד"כ יום אחרי. באותו יום למי יש כוח...?!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• מי המתכנן העיקרי של החופשות? בעלי היקר שלא מפספס!

האם החופשה כוללת ילדים? לבד? גם וגם..אחת לבד ואחת עם ילדים

האם בחופשה אתם כל הזמן ביחד או לפעמים מתפצלים? (לדוגמא הבעל נותן לכן לישון קצת ולוקח את הילדים לאנשהו..) יש התפצלות אבל ממש בקטנה.כל הקטע של החופשה זה להיות יחד..

האם אתם נוסעים לחופשות שהם מתבססות על כיף לילדים, כיף למבוגרים או גם וגם? (נא לפרט) אם זה עם הילדים כמובן שזה מתבסס על כיף לילידי םומלון פחות ברמה כי לילדים זה לא משנה.. העיקר בריכה , אוכל וכיף ...

מי אורז את המזוודות? אני מי ...

מתי א-ת פורקת את המזוודות? מייד בבית, למחרת או אחרי שבוע כשלכולם נגמר התחתונים? באותו יום כשחוזרים, איכס, מה נשאיר כביסה מלוכלכת בתיק??

האם את משאירה בית נקי לפני או מעדיפה לנקות אחרי? פחות או יותר מסודר אבל לא ספונג'ה

כמה פעמים בשנה יוצא לכם לצאת לחופשה משפחתית?משפחתית - פעם אחת. זוגית - פעם אחת.

האם יש לך טיפים מיוחדים לחופשה טובה- הברור מאליו - ראש פתוח , חשק ליות עם הבנזוג, ולהרגיע עצבים ...
  • מי המתכנן העיקרי של החופשות? אני

האם החופשה כוללת ילדים? לבד? גם וגם.. תמיד עם הילדים אנחנו לא עוזבים אותם

האם בחופשה אתם כל הזמן ביחד או לפעמים מתפצלים? (לדוגמא הבעל נותן לכן לישון קצת ולוקח את הילדים לאנשהו..) בד"כ אורן משחרר אותי לקניות והוא עם הילדים.

האם אתם נוסעים לחופשות שהם מתבססות על כיף לילדים, כיף למבוגרים או גם וגם? (נא לפרט) כייף לילדים

מי אורז את המזוודות? אני בעיקר.

מתי א-ת פורקת את המזוודות? מייד בבית, למחרת או אחרי שבוע כשלכולם נגמר התחתונים?בשנייה שאני נכנסת הביתה. תוך 20 דק' אני כבר מפעילה מכונה.

האם את משאירה בית נקי לפני או מעדיפה לנקות אחרי? משאירה תמיד בית נקי.

כמה פעמים בשנה יוצא לכם לצאת לחופשה משפחתית? 4-5 פעמים בשנה..

האם יש לך טיפים מיוחדים לחופשה טובה? לא לקחת הרבה ציוד, זה סתם מעמיס.

• מי המתכנן העיקרי של החופשות?רק אני...גם אם מצטרפים אלינו...

האם החופשה כוללת ילדים? לבד? גם וגם..גם וגם

האם בחופשה אתם כל הזמן ביחד או לפעמים מתפצלים? (לדוגמא הבעל נותן לכן לישון קצת ולוקח את הילדים לאנשהו..)כן תמיד ביחד...

האם אתם נוסעים לחופשות שהם מתבססות על כיף לילדים, כיף למבוגרים או גם וגם? (נא לפרט)עם זה עם הילדים אז הכל בשבילם!

מי אורז את המזוודות?רק אני אחרת ...לא יהיו לילדים בגדים...אני עורכת רשימה

מתי א-ת פורקת את המזוודות? מייד בבית, למחרת או אחרי שבוע כשלכולם נגמר התחתונים?אף פעם לא יהיה מצב שלא יהיו בגדים מכבסת למחרת על הבוקר!

האם את משאירה בית נקי לפני או מעדיפה לנקות אחרי?ברור כולל ריסוס הבית בk2000 חחח

כמה פעמים בשנה יוצא לכם לצאת לחופשה משפחתית?פעם בשנה נוסעים לבד...ו3 פעמים נוסעים עם הילדים...

האם יש לך טיפים מיוחדים לחופשה טובה?לתכנן בדיוק לאן הולכים כמה עולה כל מקום..שעות פתיחה וטלפון של המקום...
  • אני ובעלי מתכננים את החופשות בעלי יותר מתלהב לצאת לנופש מימני .

מרבית החופשות כוללות ילדים יש לי בעיה עם בייביסיטר לכמה ימיםן

אנחנט לעיתים מתפצלים .
    לדוגמה נסענו בחורף לצפון בעלי רצה להישאר ולעשות סקי אז אני לקחתי את הרכב עם הילדים ועשינו מסלול בחצבני ..
    אני...אם לא אני לא נראה לי שניצא בכלל לחופשה

לרוב כוללת ילדים...דיי נדיר שיוצאים לבד..(פעם אחרונה נראה לי הינו בלונדון לפני שדן נולד חחחחחחחחח)

מתפצלים הרבה...במיוחד לבנים-בנות חחחחחחחחחחח
    גם וגם ..האמת..אני בעצמי דיי "ילדותית" ..זאת אומרת מגלשות מיים/לונה פארקים ושות" - אני הראשונה בתור חחחחחחחח

מי אורז את המזוודות?
    אני...מביאים לי את הבגדים שרוצים לקחת

מייד בבית...מייד למכונת כביסה

הכי נקי ! הכי כייף לחזור לבית מסודר

יוצא לנו כמה סופי שבוע..2-3...ושבוע שלם פעם אחת מייד עם סיום הלימודים

לרוב בשן, בעיקר כי הוא מכיר טוב יותר את הארץ, את תזמון החופשות אנחנו מתכננים ביחד.

לרוב עם ילדים, לפעמים גם לבד

לפעמים מתפצלים, אחד נח והשני עם הילדים וכו'

אם אנחנו לוקחים את הילדים, לרוב זה מתבסס על כיף לילדים יותר, אם לבד, אז בהתאם

מי אורז את המזוודות?
    לא בשן, לא כרמל, לא שקד ולא ניצן...חחחח

לרוב למחרת

בדרך כלל משאירה בית נקי

פעם בשנה חופשה עם מקום לינה, פעמיים בשנה טיול אוהלים

לבוא ברוגע, לא להתעצבן אם התכנון לא יצא בדיוק לפועל, להביא הרבה צידה לילדים, גם משחקים וגם נישנושים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה