לכל מומחיות גונל F - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    השבוע אני מתחיל בטיפול שני וצריכה קצת לרענן את זכרוני לגבי הזרקת גונל F:
    1. מועד ההזרקה- מה טווח הסטייה מבחינת השעות?
    2. מקום ההזרקה?
    3. האם אפשר לקרר את האזור לפני ההזרקה?

תודה מראש לכולכן
7 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    אני תמיד מזריקה בבוקר לפני העבודה באזור הבטן הרכה (מתחת לקיבה מעל הרחם בצדדים ליד הפופיק) ולפני הטיפול האחרון האחות אמרה לי להתחיל להזריק בערב כשאני חוזרת מהעבודה, לא יודעת מה ההגיון אבל היא אמרה לי שעדיף.
    לגבי קירור המקום רני משערת שאת מניחה במקום ההזרקה קרח או משהו כזה להרדים את האזור, לא חושבת שזה בעיה, אני מזריקה ככה בלי הרדמות, אבל לא חושבת שצריך להיות אם זה בעיה.
    חוץ מזה המחט כ״כ פצפון שבקושי מרגישים אותו
  • הי
    תכתבי גונל אף ביוטיוב, באנגלית ויתן לך הדרכה ממש טובה
  • אני הייתי מזריקה בערב בערך באותה שעה תמיד (הייתה פעם או פעמיים שהזרקתי ממש בלילה כי שכחתי) מצד ימין או שמאל לטבור - אני הייתי מחטא באלכהול את האזור לפני ואחרי ההזרקה כדי למנוע זיהומים אבל נראה לי שאין מניעה לשים במקום קרח למרות שבאמת מדובר בדקירונת שלא כואבת...

המון המון המון בהצלחה!!!
  • תודה רבה רבה!

אני קראתי באיזה מקום שאפשר טווח של שעתיים מהשעה שבה מזריקים.

מישהי מכירה?
  • התכוונתי שאם אנ בוחרת את השעה 23:30 כשעה שבה מזריקה,אז אני יכולה להזריק גם באחד הימים בסביבות 01:00 בלילה.
  • שושה 5 הסבירה מצויין!
    כל שנותר לי לאחל לך המון בהצלחה
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • תודה רבה לכולכן :)
    היום הייתה הפעם הראשונה ויאללה יצאנו לדרך!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה