האם אתן חושבות שזה פוגע או שהייתן מבליגות?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה שלומכן??

רציתי להתייעץ איתכן על עניין חשוב והייתי שמחה לדעת מה כל אחת חושבת...

אז ככה:
    היום בשעה טובה התחלנו לבנות את הבית שלנו ברוך השם, אחרי 7 שנות נישואים
    השכנה שאני הולכת לגור לידה היא חברה טובה שלי, מאוד התחברנו והיא גם משפחה של בעלי.... הם לא בקשרים כאלה הדוקים אבל אני והיא והילדים שלנו כן... ואני לוקחת לה כמעט כל השנה את הילדים לגן כי הם עם הבן שלי. (אנחנו גרים במושב).
    היום כמו שאמרתי התחלנו לבנות והיינו צריכים חשמל, אז בעלי אמר לי לגבר איתה וכמה שצריך כמובן נשלם להם... דיברתי איתה והיא אמרה שנעביר דרך החלון אמרתי לה בסדר תודה... אחכ התקשרתי שוב כי היה צריך כבר להתחבר לחשמל והיא לא ענתה הרבה זמן... ואז כשהיא ענתה היא אמרה לי שממש לא נעים לה ממני(כי אני עוזרת לה המון) אבל היא דיברה עם בעלה והוא רב איתה
    כי יש להם המון בעיות כלכליות(את זה אני יודעת) ויש להם גם בעיות עם חברת חשמל ושהם קיבלו כבר פעמיים התראות לניתוק וכו...

בקיצור,בעלי מאוד נפגע ולקח את ממש קשה, הוא אומר לי לא ציפיתי לתגובה כזאת, זה בקושי לוקח חשמל, אולי חצי שעה ביום עובדים עם חשמל וכו...

אמרתי לו שאין מה לעשות ואי אפשר לדעת מה קורה אצל כל אחד בבית ושאני לא שופטת והוא רב איתי ואומר שאני מגנה עליהם... ואמרתי לו שאני גם לא שוכחת שהיא עוזרת לי עם הילדים לפעמים כשאני צריכה וכו...

מה אתן חושבות.??

שלומית
10 תגובות
עמוד 1
  • מבינה את בעלך זה מבאס
    אבל

באמת שאת אף פעם לא יודעת מה קורה בצד השני.

אני הייתי אולי מציעה לשלם מראש סכום כלשהו כדי ליישר את ההדורים ולעשות הרגשה נוחה יותר לכם ולהם
  • שילגי, תודה על התשובה... בעלי לא רוצה הוא הזמין חשמלאי ואת חברת חשמל לעשות שעון זמני ואז נשלם לחברת חשמל, הוא לא רוצה "טובות"... הוא עצבני

שלומית
  • אה ושכחתי לציין שהיא הסכימה לגביי היום ואז התחברנו כמה דקות ואז בכלל החשמל אצלם קפץ ובעלי כבר ביקש מהשכן שמאחורינו.... שאמר לו אין שום בעייה תשתמש כמה שאתה רוצה.....

שלומית
  • אני הייתי דנה לכף זכות ומקווה לא להיות בנעליים שלהם.
    שתזכו תמיד להיות רק בצד הנותן. זה הרבה יותר קל!

• עצבני? שישתה כוס מים קרים
  • מסכימה עם כל מילה של צ'
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • אני לא חושבת שזה היה פוגע לי ולכן לא היה לי על להבליג.
    אני יכולה להזדהות איתה, גם אני באינסטינקט הראשוני תמיד אומרת כן, במיוחד לחברה

• גם אני חושבת שלא מתפקידי לשפוט אנשים בעיקר על מצבם הכלכלי...
    באמת חבל להרוס מערכת יחסים על כלום...
    בהצלחה בבנייה!

• זה באמת מבאס
    אבל אי אפשר לשפוט אותם
    מאמינה שאם היו יכולים היו עוזרים לכם ברצון
    לא היתי הורסת שכנות וחברות ביגלל דבר כזה .
    להעביר
  • כשזה לא נעים לשני הצדדים כדאי להבליג.

בעלך פגוע, והשכנה נמצאת במצב לא כל כך קל...

מצאתם אחלה פתרון!

בהצלחה בהמשך!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה