אין לי כוחחחחחחחחחחחחחחחחחח - כל לילה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נועם מתעוררת לשעתיים שלוש
    אני גמורה אני לא מסוגלת יותר - אני באמת על סף התמוטטות
    די כמה בן אדם יכול להתמודד עם לילות לבנים
    סבבה את רעבה את קמה לאכול תאכלי תחזרי לישון - למה התקפת פטפטת שעתיים אח"כ?
    וזה עוד במקרה הטוב שזה לא התבכיינות אלא רק דיבורים.

להב היתה ככה עד גיל 3 - ואז נועם נולדה - אני 4 שנים כמעט בלי לילות שלמים.

מה אני עושה לא בסדר?
    איך שאני שומעת אותה מתחילה את הקולות אני טסה מכינה בקבוק כשהיא מגיעה כבר לבכי אני כבר אצלה עם הבקבוק. לא אומרת לה מילה ישר נותנת את הבקבוק וכשהיא מסיימת ישר למיטה. בלי חיוך בלי דיבור בלי שום דבר שייתן תחושה של משחק אמצע היום.
    אני לא אמנע את הבקבוק כי אם היא דורשת היא תקבל כי היא זקוקה לו.

אז למה למה למה למה למה למההההההההה להתעלל באמא ואבא?

25 תגובות
עמוד 1
  • לא נעים...

אין לי מה לייעץ
    חוץ מלתת לה לשבת במיטה שלה ולדבר עד מחרתיים
    אם היא לא בוכה מה אכפת לך
    שתכתוב ספר גם

אצלי גם גיא קם עדיין וזה לא נעים בכלל
    אני פשוט מעירה את בעלי וממשיכה לישון

• אין ספק שזה קשה....
  • סיוונוש זה יעבור בסוף... הבקבוק בשלב כזה זה עניין של הרגל
    בהחלט לא עניין של רעב... אז אל תרגידי לא טוב לגמול אותה מזה...
    אז אולי תנסי במקום דייסה תה או מים אפילו

וגם אם את מביאה לה... אז אולי שהיא תשתה את זה לבד בתוך המיטה...
    את רק תסתכלי שהכל בסדר... ככה היא בטוח תתעורר פחות מלהוציא אותה ואז להחזיר אותה....

• טוב, את גם ככה לא תסכימי איתי... אני הייתי מנסה לא לתת לה בקבוק ולנסות להרדים אותה שוב ובלילה מוקדם יותר כשאת עדיין ערה לתת לה בקבוק כשהיא עדיין ישנה. זה ירגיע אותה עד הבוקר. אנחנו עושים את זה כי בר התחילה לדרוש עוד אוכל לקראת גיל שנה בערך ולא לעניין בגילה לאכול לעיתים קרובות כך כך. מערכת העיכול צריכה מנוחה בלילה. הגננת של בר אמרה בתקופה ההיא שהיא בקושי אוכלת עד הצהריים ואז הבנו שזה לא בריא מה שהיא עושה. אז אנחנו נותנים לה ביוזמתנו בקבוק ב-22:30 והיא חוזרת לישון מיד עד הבוקר ובגן אוכלת יפה עם הילדים למרות הבקבוק של הבוקר.

• למה את עדין מאכילה אותה??

יש לילות שגם אוראלי מבקש בקבוק אני מכינה לו ונותנת לו שיאכל לבד
    ברגע שהוא מסיים הוא זורק את הבקבוק לוקח מוצץ וחוזר לישון

• באמת קשה מאוד וכנראה שזה עניין של תפיסה וגישה אבל אני מסכימה פה עם הבנות לא צריך בקבוק בלילה....

צריך לקבל החלטה לשינוי להיות שלמה עם ההחלטה הזאת להקריב כמה לילות לבנים באמת ויאללה לגמול אותה מזה ולפי מה שאני יודעת זה אמור לתת לה שנת לילה טובה יותר.

אווווף קל לדבר נכון?!?

בהצלחה מתוקה

• זה עניין של הרגל הקימה בלילה רק בגלל הבקבוק
    אם זה היה נפסק בזמן <ואם אני זוכרת נכון ניסית לא לתת לה בשלב מסוים כשהיא הייתה יותר קטנה לא?>
    כל זה לא היה קורה.
    לצערי/ך זה צריך להפסק.

• לא יודעת מה לייעץ לך. גם נטלי מחנכת אותנו. אוריאל היה מלאך וישן כל הלילה מגיל חודש וחצי והיא? הוריקן קטן, אין מה לומר.

• מה אני אגיד לכן בנות זה הפאק שלי
    לא מסוגלת לומר לא לאוכל - גם להב אם תקום היום באמצע הלילה אני אכין לה סטייק העיקר שלא תהיה לי רעבה חס ושלום
    ולגבי להאכיל במיטה השם ישמרני מצאתן מי

מה שכן קרן ייתכן ואנסה את השיטה הזאת

נטלי לא ניסיתי להפסיק אוכל - כמו תמיד קודם מנסה מוצץ אבל אם לא עוזר הייתי נותנת אוכל

• אחווה דרך אגב אני נותנת לה לדבר במיטה לא מוציאה אותה
    אבל יש לי שינה חלשה והפטפוטים האלה מונעים ממני לישון וגם אני נורא צוחקת מזה במיטה - ממש לא עצבנית אפילו לא קצת

• אבל סיון היא לא רעבה
    היא גדולה כבר ולא אמורים לאכול בגיל כזה
    לדעתי את צריכה להתחיל לגמול אותה מהבקבוק בלילה
  • אבל היא זקוקה לזה
    איך היא תטפח את הכפלולים חמסוקי עליה?

אוף והיא גם נהייתה לי בעייתית באוכל - מוצקים זה עדיין לא העסק החזק שלה - אז להוריד לה את הבקבוק בלילה בכלל יעלמו להם כל שמנוני התינוקות שלה

• אל תסיקי מסקנות
    לפעמים גומלים בלילה ויש שיפור ביום
  • אבל איך גומלים? נותנים לה לבכות????????

• סיווני זה לא להאמין כאילו ששמת מצלמה אצלי בחדר וראית מה הולך? (ראית עוד דברים?
  • מתחילים תהליך
    מדלליםנאת הפורמולה עם מים כל פעם עמות גדולה יותר של מים
    מקפידים לתת לפני השינה דייסה או בקבוק
  • טוב אין לי מה עוד להציע כי אני חושבת מול כולן.
    להפסיק את הבקבוק לאט לאט

אולי להפחית בכמויות ולא להוריד בבת אחת!
    ואם היא רוצה עוד אז מים או תה.

• אנחנו נתנו לדור מים במקום הבקבוק בלילה.
    אחרי כמה זמן הוא הבין שזה "לא מציאה גדולה" והפסיק לקום באמצע הלילה.

• בתור אמא לילדה-רזה,אין-מצב,שלא-אתן אוכל ובכל-שעה!
    וכן,לא-מעניין אותי פינוק/הרגל-גרוע וכו'.

ילד-רזה בגילאים שכאלו יאכל מתי שירצה,גם אם זאת התחלת-מניפולציה.
    רק מי שמתנסה בכאב הזה,תבין אותי!

שמתי-לב,שבמהלך-היממה,הילדים פעלתניים ואז הם לא-חושבים ממש על-אוכל ורק כשהם נשכבים במיטה,בשקט,ברוגע,פתאום בא להם לאכול/לשתות.

אז שאני אמנע זאת ממנה,אין-מצב!!!!!!!!! כך,שאני הכי מבינה אותך!
    בייחוד,שאנחנו סוגרים אותם במיטת-סורגים,עדיין קטנים ואין גישה-עצמאית לאוכל.

מה שכן,אני בול חושבת כמו עינבר

• סיון, הבנות צודקות. השאלה היא אם היא שותה מספיק ואוכלת מספיק במהלך היום - אז היא לא באמת זקוקה לארוחת הלילה הזו. ולכן, אם היא באמת שותה מספיק (ורק את יודעת כמובן) אז כדאי להחליף לה את החלב במים כמו שהבנות הציעו.

אני מבינה אותך כל כך... בגלל בעיות השתייה של נופר אני המשכתי לתת לה את ארוחת הלילה עד גיל שנה וחצי כמעט, עד שהיא התחילה לשתות מספיק במהלך היום (חמסהההההההההההההההההה) ואז בהדרה הפסקתי לה את ארוחת הלילה וכיום היא מתעוררת רק אם משהו מציק לה (חם לה/קר לה/רועש לה/ לא מרגישה טוב).

• תמיד אמרתי
    מים
    מוצץ
    שמיכי
    ולישון

ושתדעי שזה לא הכי בריא לטפח את הקפלולים האלה
    זה רק יפה לטעמנו לא יותר מזה

• נטשקה אין עוד הרבה זמן אוטוטו היא תתחיל לרוץ והם יעלמו מעצמם
    זה שומני תינוקות זה לא שומנים לא בריאים כמו אצלי

• אני חושבת טיפה לכיוון אחר קצת, למרות שיש לי ניסיון עם הנקה, ופה זה בקבוקים אני לא יודעת אם זה שונה פרט לסיכוי יותר לעששת אם משאירים לה את הבקבוק חלב שתשתה בלילה לבד.

בקיצור, את אמרת שאין לך בעיה שתאכל ותחזור לישון. גם לי לא הייתה בעיה להניק ושיחזור לישון.
    אני חושבת שהבעיה שאחכ היא מתחילה לפטפט.... וכל שאר התהליך הזה שקורה.
    כמו שגם את כתבת.
    מה שהיה אצלי בגיל כזה של נעם (כי עכשיו אצלי זה אחרת לגמריי ההשכבה)
    אז כשהוא היה קטן והתחיל לעשות קונצים שהוא לא ישן, אחרי שהנקתי,
    כשהוא היה קם הייתי משכיבה (פיזית שמה אותו במאוזן), הוא שוב קם אני שוב משכיבה הוא עולה על 6 אני כבר משכיבה, הוא רק עושה סימנים של עליה ל6, אני משכיבה. זה העביר את המסר. הוא שנגמר לו הכוח
  • אם לא מדובר בשיניים או במכאובים אחרים אז אין ספק שמדובר בהרגל. היא רגילה לבקבוק והיא גם רגילה להתעורר בלילה. שימי לב האם כשהיא קמה לפטפוטים או לבקבוק היא קמה באותה השעה ? סביר להניח שכן.
    הגדול שלי היה אכלן והקטנצ׳יק ממש רחוק מזה אבל שניהם ישנים מגיל 4 ו-6 חודשים לילה שלם. אין סיבה שתינוקת בת 11 חודשים תקום לאכול זה לא מרעב.
    הגדול שלי לא אהב ללכת לישון הוא היה גורם לעצמו במכוון להקיא כדי שנוציא אותו מהמיטה

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • עוד הערה ממש חשובה לעולם לא לתת לילד לשתות בקבוק לבד במיטה! זה יכול לגרום לחנק לפני שנה וחצי בערךה נפטרו 2 תינוקות בגלל זה. התינוק עלול להרדם עם הבקבוק בפה והנוזל ממשיך לטפטף ואם התינוק בשינה עמוקה הוא לא יזוז או יוציא את הבקבוק מהפה

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה