היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוס אז גם בגלל שהמחזור הקודם היה 26 ימים וגם הייתי אצל רופא ב 1 לחודש הוא אמר שכבר בייצתי ועברו מהיום הזה 11 יום ובשביל שתהיה רירית עבה שממנה הוא יחליט שעברתי תביוץ אני מאמינה שעברו כמה ימים מהביוץ בנווות
23 תגובות
עמוד 1
בעזרת השם גם לא יגיע לפחות עוד 9 חודשים!!
אמן!בעזרת ה' אצל כולנו
החודש יהיו הודעות משמחות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
נהדר..שלא יגיע If you believe in yourself enough And know what you want You're gonna make it happen Make it happen And if you get down on your knees at night And pray to the Lord He's gonna make it happen Make it happen
וואי!!! בהצלחה!!! הוא לא יגיע!!!!!!!!!! ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
חחחחחח אתם לא מבינות בנות אולי זה פסיכולוגי אבל בא לי על המאכלים שאני הכי לא מחבבת בעולם
אולי זה סימן ראשון.... יש לך הרבה פיפי?
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
בהצלחההההההההה ה בדרך אלייך עם !!
כן יש לי פיפי ומה הקטע בדיוק אני מסיימת עם האנטיביוטיקה של הדלקת שתן ועדיין אני הולכת לשירותים D: כשרצתי ספגטי עם בולגרית אמרתי לעצמי בלב אולי אני בהריון ואז עשיתי אפצייי
וואי זהו....
פנינוש מהפחד של האכזבה אני מנסה שלא להתייחס לכל הסימנים אבל אני לא מצליחה אני יודעת שאני יכולה לעשות בדיקה אבל אני מפחדת ממש זה כאילו לא לתאר את הפחד שלי כשאני יראה פס אחד אני יתחיל לבכות בטוווח!!
אמן שיהיו 9 חודשים מהממים בהצלחה
אמן שירוש הלוואי
מעיין אבל למה שתיראי פס אחד?? את תיראי ישר 2 פסים! חוסר הוודאות לפי דעתי הרבה יותא משגע, עדיף כבר לעשות ולדעת מה קורה עם עצמך
הדסיי היו מלא פעמים שראיתי פס אחד ונכנסתי לדאון רציני אני מעדיפה לראות תדם של המחזור מאשר פס אחד אין אי אפשר להסביר אתזה בלי להיסחף זה סוג של טראומה חח רציני
מעיינוששששש אני ממש מתרגשת בשבילך. תמתיני בסבלנות עוד מעט ימים וזאת על מנת ל להתאכזב ולהיכנס לדאון הרי אנחנו דורשות אופטימיות,אני מקווה שתגלי הריון תקין עגול ומשעמםםםםםםםםםםםםםםם
מירי
הלוואי מירי בעזרת ה' לא רק לי בשביל כולנו!!
אני לגמרי מבינה אותך שאת לא רוצה לקבל תשובה שלילית... גם יש סיכוי שאפילו אם את בהיריון תקבלי תשובה שלילית וזה סתם ידכא אותך... אז אם את מסוגלת (ונראה שאת מסוגלת...) אולי באמת עדיף לבדוק רק עוד כמה ימים ואז כבר תרגישי יותר בטוחה, כי יהיו יותר ימי איחור.
זה ברור שאם בשלושה ימים האלה אני לא אקבל אז רוב הסיכויים שזה הריון אמלה אני לא מתארת לעצמי מה יקרה אם אני יקבל מחזור....ה' ישמור הלוואי שלאאא
מעיינושששש זה בדרךךךך אליךךךך
יוווו מעיין!! כולי צמרמורת!!! הלוואיי שזה החודש שלך!!!!!!
הלוואי בנות מהפה ששלכככן לאלוקים בנתיים לא קיבלתייי...פעם ביום יש לי הפרשה דביקה לבנה ללא ריח..(אני אומרת כי לפני המחזור יש להם ריח שאני מזהה אותו)אבל עדיין הכל יכול לקרות מה שנותר הוא