היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זה היום ה30 למחזור יש כאבי מחזור אבל אני מקווה שלא יגיע.. מעיין לא נראה לי שאחזיק מעמד נראה לי שאבדוק מחר בבוקר ..או שלא אוףףף לא בא לי להתאכזב!!! מישהי מהפורום הזה חייבת להיקלט החודש זוהי פקודה!!!
If you believe in yourself enough And know what you want You're gonna make it happen Make it happen And if you get down on your knees at night And pray to the Lord He's gonna make it happen Make it happen
10 תגובות
עמוד 1
שלא יגיע!!
הרבה בנות בפורום החודש ייקלטו! חייבת הודעות משמחות .... תבדקי בבוקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מחזיקה לך מיליון
רעווווווות אנחנו ביחד חחחחחחח אני מפחדת מהתשובה השלילית בגלל זה אני מצידי יכולה לחכות דם שבועייפ
וואי נשמה טובה המון בהצלחה!! תהיי רגועה...אני מבינה לליייבך שזה קשה..עברתי את זה עד לפני יומיים....מקוווה שהתוצאות שלך יהיו שונות!!! ויאללה באמת שמשהי תיקלט ותביא לנו בשורות טובות!!! אומרים שזה מדבק..:P ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
רעותתתת מחר על הבוקר בדיקה!!! ועדכון כמובן. מחזיקה לך שתבשרי לנו על 2 פסים מחררר
איזו התרגשות! רעות כפרוש מאחלת לך שלא יגיע בבקשה תנשמי עמוק ואל תכנסי ללחץ
יאאא רעותי איך אני מקווה בישבילך !!!!!!!!!
איזה כיף שיש לי אתכן..!!!
If you believe in yourself enough And know what you want You're gonna make it happen Make it happen And if you get down on your knees at night And pray to the Lord He's gonna make it happen Make it happen
מחזיקה לך מלא מלא בהצלחהההה
רעותי מותק מחזיקה לך אצבעות ,שיהיהו בעזרת השם בשורות טובות מחר,תעדכני אותנו.