צריכה עצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חודש הבא בעזרת ה' לולי יהיה בן שנה (

9 תגובות
עמוד 1
  • מניסיון - בגיל שנה הם מבינים ממש מעט תחגגו תעשי שולחן אבל מצומצם

אנחנו חגגנו לאריאל עם משפחה ממש קרובה וחברים
    היא נהנתה
  • שירוש מאמי גם אני יחגוג בעז"ה לאוראלי אחרי תשע באב יום הולדת שנה

• בגלל המעבר שלכם... הייתי מציעה לכם לעשות במקום נייטרלי...

יש לכם הרבה ילדים במשפחה? אולי בגימוברי...? עוגה בלונים ומשחקים מסביב לילדים...
    [/url
  • מה שהצעת, נראה לי מספיק

• הם באמת בקושי מבינים בגיל שנה...אבל הם עדיין מצליחים להבין שהם מרכז העיניינים.

לגבי המעבר דירה- את לא חייבת לחגוג לו בדיוק בתאריך אם זה יוצא צפוף מדי.
    מקסימום את יכולה לדחות לו את מסיבת היומולדת בשבוע-שבוע וחצי לכשהבית יהיה מסודר ואז זה כבר יהיה שילוב של יומולדת וחנוכת בית (אם תרצו).
    לעידו ורז יש יומולדת בתחילת ספטמבר ואני תמיד מתכננת להם את המסיבה עם כל המשפחה וחברים לפי חול המועד של סוכות, לפעמים זה יוצא ממש כמה ימים אחרי ולפעמים זה יוצא שבועיים אחרי...לא נורא, העיקר החגיגה והתמונות!

לגבי המשפחה של בעלך- איפה ההתלבטות ?!
    אחרי כל מה שאת עוברת בגללם את עוד מתלבטת???
    גם את מסיבת יום ההולדת של הבן שלך הם צריכים לבוא ולהרוס?? הרי זה מה שיהיה...ואת סתם לא תהיי רגועה בנוכחותם .
    אם אני זוכרת נכון קראתי פה לא מזמן שגם חמך פתח פה ודיבר עלייך...תשקלי טוב טוב את מי את רוצה להזמין- זה צריך להיות נטו יום של שמחה וחגיגות ולא של מתח, לחץ וגינונים כדי לרצות אותם.

תהנו!
    ...חפרתי...
  • אם את חושבת שיהיה שיתוף פעולה
    את יכולה לקנות קרטון ביצוע ולהכין משחק על נהוראי
  • האמת, שאין לי במשפחה טו מאצ' ילדים, אולי 3 בני שנתיים
    ואחי הקטן בן 6

• אנחנו עשינו בבית, עוגה ושתיה וזה.ו... ופטפטת ... והמון צומי לילד היה מכולם.
    ומצלמים.
    זה מהנה!!! שכולם יחד והוא שם עם ההמון הזה ששמח.
    נראה לי מספיק בגיל הזה
  • וואו אני באותה הדילמה אבל אני רוצה לעשות אירוע אירוע כי לא היצה לה בריתה כי 2 הסבתות שלי נפטרו בזמן קצר סמוך ללידה.
    ובדיוק גם אנחנו עוברים דירה ....

אני בהתלבטויות בעצמי והולכת לפתוח על זה שרשור....
    אז לא יודעת מה לומר לך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה