״מצפה לבואך״ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי מה קורה מאמי ?

את החודש הזה לקחת סבב שני של איקקלומין נכון? לא היתבלבלתי
7 תגובות
עמוד 1
  • בס"ד

מורנוש!! ברוך ה' אצלי מעולה...!!

כן את עוקבת..חחח אני החודש הייתי בסבב השני שלא צלח...אצלי אבל זה שונה הוא נתן לי לשתות כדור אחד ליום למשך חמישה ימים..בלי בדיקות דם ובלי מעקב זקיקים..
    החודש אני בהפסקה...(בעלי צריך לעשות בדיקת זרע) נחזור אליו עם התוצאות ונראה מה יהיה בהמשך!!
    מקווה שיהיה בסדרררררררררררר:)

מה איתך מורנוש??
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • בהצלחה!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • בהצלחה מותק ובשורות טובות
  • הבנתי מאמי .. קודם כול המון בהצלחה לכם ..

אצלי- החודש השני סבב שני של איקקלומין סיימתי 2 כדורים ביום למשך חמישה ימים
    יום שישי הקרוב שוב צריכה לחזור לרופא לראות את התגובה של האיקקלומין.. בחודש קודם עשיתי כבר בדיקות דם החודש לא..
    בנוסף שבוע הבא יש לבעלי גם בדיקת זרע .. הרופא אמר תוך כדי לעשות בדיקת זרע ולהמשיך בניסיונות החודש ...

אז מה הלאה אצלכם בעצם..? אחרי בדיקת הזרע ..
    את צריכה להתחיל סבב שלישי של איקקלומין ..?
  • מורנוש!! הלוואי והחודש הזה ילך לכם!!

קודם נקבל תוצאות של הבדיקת זרע..אני מאמינה שאם הכל יהיה תקין יהיה סבב שלישי לאיקקלומין יחד עם בדיקות דם ומעקב זקיקים..כי הוא אפעם לא עשה לי ממעקב כזה..

אם לא אעדכן..אבל בנתיים מחכה כבר לסוף המחזור הזה ולתחילת הספירה של השבעה נקיים....

יאללה באיזה יום בעלך עושה את הבדיקה?? שלי ביום שני!! נראה לי אני יותר בלחץ ממנו...
  • תודה מאמי .. מקווה שיילך לכם חלק בבדיקה והכול יהיה בסדר!!
  • וואי בהצלחה גם לכם!!!זה ממש מלחיץ!!נקווה לטוב בע״ה!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה