היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איזו נסיכה את.. קחי מיליון של חיבוקים! אני מעריצה אותך על הכוחות שיש לך.. זה לא דבר מובן מאליו! אם תרצי לדבר אני יותר מאשמח לעשות הכל כדי קצת לעודד עד כמה שאפשר
בובי שלי, הדברים שלך קשים אין ספק אבל את חזקה, את אמיצה, ואת אופטימית יהיה טוב - חייב להיות
קבלי טריליון חיבוקים חמים
מותק שלי כואב הלב לקרוא את מה שרשמת את אדם טוב ואופטימי ואני בטוחה שהכל יסתדר ואת תראי שבעזאת השם בקרוב מאוד תחזרי עם ידיים מלאות הבייתה הכי חשוב תשארי אופטימית כמו תמיד ותחשבי רק חיובי את בחורה חזקה תמשיכי להיות חזקה וחיובית איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
תודה מתוקות שלי... חיממתן לי את הלב.... 90% מהזמן אני בסדר גמור , אבל יש לפעמים גם ימים כאלה..... עבר לי הכבד בלב שישב עלי כל היום
מלא מלא מלא
יוליייי מה קרה???? אני לא מבינה?! אני זוכרת אותך מהפורום הקודם, הרבה זמן לא ראיתי הודעות ממך " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
עכשיו אני מבינה " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
מגיע מגיע מגיע לך את כל החיבוקים שבעולם מאמי שלי בע"ה תזכו להריון מדהים וכל הטוב שאפשר! מחבקת חזק
מאחלת לך הריון תקין ושתצאי בידיים מלאות !!!
ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !
[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
טלי, את ממש כאילו כותבת מתוכי. גם אני העליתי שרשור כזה חודשיים אחרי ארבל. בדיוק עם אותן מילים ואותם חששות. אין לי הרבה מה להגיד פרט לזה שב״ה כשיהיה הריון תעברי אותו יום אחר יום, שבוע אחר שבוע ועם כל בדיקה שתצא תקינה תנשמי קצת יותר. החרדה לא תחלוף עד שתחזיקי תינוק/ת בריא/ה בידיים ועד אז פשוט צריך להתקדם צעד צעד. זה מה שאני לומדת לעשות עכשיו. זה לא קל. בכלל לא קל. אבל בעזרת הבעל והמשפחה עוברים את זה. אם בא לך לדבר על זה קצת יותר את יודעת איפה למצוא אותי
אוי נשמה, כל פעם שאת או שימר פותחות הודעה כזאת זה קורע אותי מבפנים. אני לא מתארת ולא יכולה לדמיין וגם לא מעזה לדמיין דבר כזה
שוב תודה נשמות שלי
אני לא נמצאת בפורום הזה כמעט בכלל (ישר הגענו להפריות) אבל קראתי את השרשור שלך ופשוט חיזקת אותי במילים ובאופטימיות הנהדרת שלך!!! (באתי לחזק ויצאתי מחוזקת)..
עם אופטימיות כזו בע"ה בקרוב מאד יגיע ההריון המיוחל ל- 9 חודשים שלמים ובסופו תצאי בידיים מלאות....
אני יכולה לנחם אותך ולנסות במעט להרגיע שמה שקרה קורה אחד למיליון והסיכוי שיקרה לך שוב נדיר... יש לי חברה שעברה סיפור זהה (תינוקת ראשונה לא עלינו) וברוך השם בחופשת לידה הם נסעו לתאילנד נקלטו שוב והיום יש לה תינוקת יפיפיה בת 4 חודשים....
אני מאחלת לך להיקלט בזמן הנכון, להעביר 9 חודשים קלים (עד כמה שאפשר) ושבע"ה תצאי בידיים מלאות - ועם אופטימיות כמו שלך אין סיבה שזה לא יקרה!!!!
ב"ה
מאמי קודם כל מכל הלב והמון
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
את פשוט מדהימה! מאחלת לך שתקלטי במהרה ובידים מלאות לאחר 9 חודשים משעממים!
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]