עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות ערב מעולה,
    אז אתמול עבדנו :) ובעלי יהיה גם היוםם
    עשיתי כרגע שוב בדיקת ביוץ,למרות שביום שני הראה חיובי וגם אתמול חיובי-אפילו אתמול היה פס כהה יותר כמו שעדכנתי!
    אז הבדיקה שעשיתי כרגע עדין מראה שתי פסים אולי טיפה פס אחד התחלש ,מה אומרות היה הביוץ או עדיין לא????

5 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שכרגע את בביוץ כי אתמול היה פס חזק יותר מה לגבי ההפרשות
  • את יכולה להפסיק עם הבדיקות מאמי כבר זיהת ביוץ חבל על הבדיקות..
  • היי ,אבל יש כאלה שאומרות שכל עוד מופיעים שני פסים-זה לקראת ביוץ ועדיין לא היה הביוץ .כאשר יעלמו הפסים ויופיע אחד אז הביוץ מתרחש.... לגבי הפרשות,ראיתי קצת מקודם בתחתון
    בכל מקרה עבדנו אתמול.צריך גם היום?וחמישי שישי שבת?חחחחחחח
  • את יכולה לעשות הפסקה אם קשה לך אני יודעת מה זה לעשות כל יום אם היום הפס של התוצאה היה יותר חלש אני חושבת שביום יומיים הקרובים את מבייצת אם בעלך בבית ותקיימו יחסים מחר בבוקר/צהריים זה מכסה לך על היום אני חושבת..שיטת יום כן יום לא בנתיים עובדת הכי יפה אצל רוב הבנות
    אומרים שאם לא אכפת ואין בעיות זרע אפשר כל יום זה כבר החלטה שלך:)בעלך לא יתנגד זה בטוח
  • הילוש את יכולה כבר להפסיק לבדוק ,אני חושבת שהביוץ כבר היה ,אבל תמשיכו יום כן יום לא ככה תהיו מכוסים מבחינת הימים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה