אוף אין לי כוח אליה - מה לעשות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חמתי שלחה לי הודעה (רקע ללא מעודכנות - היא צעקה עלי בפסח כשהיינו אצלם ומאז נתק ביני לבינם. בעלי נוסע לשם עם הילדים לבקר ובזה מסתכם הקשר).
    היא כתבה שהיא רוצה להיפגש ולדבר.

אין לי כוחות אליה. אבל בחיי באמת באמת אין לי. עד שהגענו לאיזה שקט גם בזוגיות שלנו שידעה הרבה מאוד חתחתים בגלל כל זה וגם אני עם עצמי שקט בנפש. אין לי כוחות להתמודד שוב עם האישה הזו. אני בכלל לא מעוניינת לדבר איתה ואין לי אבל אין לי כוחות. גם ככה בתקופה האחרונה אני מותשת פיזית ונפשית מהתמודדות עם שלשת התינוקות שלי, הלימודים של בעלי והחזרה לעבודה. אני מתהלכת כל היום מתוך שינה עובדת מתוך שינה צוחקת לאנשים מתוך שינה. אין לי כוחות גם אליה.
    מה עושים?
19 תגובות
עמוד 1
  • תכתבי לה בחזרה: על מה?

מה בעלך חושב?
  • כנראה שאין מה לעשות ..
    אם לא תרצי לדבר איתה זה יעשה בלאגן מס' 2
    תלכי , תדברי איתה , אל תתביישי תגידי מה שמפריע לך . על החיים ועל המוות

• גם אני אומרת ששווה לנסות... אולי תצליחי להוציא החוצה את כל מה שמפריע ואח"כ תרגישי יותר טוב

ושולחת
  • אני חושבת שלשבת ולדבר
    תעזרי כוחות כמה שזה קשה
  • אין לי על מה לדבר איתה אני לא מעוניינת בקשר איתה מעבר למה שצריך. כבר מזמן אמרתי לבעלי שאני מוכנה כדי שיהיה לו טוב לנסות קצת להתקרב רק התלבטנו איך לעשות את זה. דיברנו קודם והחלטנו שאנחנו פותחים בפניהם את הבית שיבואו לבקר (זה משהו שחשוב לבעלי...) אז בעלי דיבר איתם מקודם ואמר להם את זה. כמובן בתנאים שלנו... (יבואו רק כשבעלי פה לא באים בלי להודיע וכו').
    באמת אין לי כוחות אבל אני גם יודעת שאין לי ברירה...........

• את לא עושה את זה בשבילה. את פועלת ככה למען המשפחה שלך.
    היא

• ענבר
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אני חושבת שלמען שלום בית תיפגשי איתה
    בלי הילדים (שבעלך ישמור עליהם)
    אפילו באיזה בית קפה נטרלי
    היא אמא של בעלך ואת חייבת למצוא דרך להסתדר איתה (תארי לך שבעלך לא היה סובל את אמא שלך??? גם אם היא היתה הכי מעצבנת בעולם.. זה לא נעים)
    תנשמי עמוק ושב תנשמי ושוב ושוב - תנסי ליישר איתה את ההדורים
    בסופו של דבר זה יהיה גם לטובתך
  • טוב,
    אז אני דווקא חושבת שכרגע ידך על העליונה.....את כרגע ה"שולטת" במצב....
    אני במקומך הייתי הולכת, שומעת אותה ובהתאם מגיבה, אם מה שתשמעי
    לא ימצא חן בעיניך את תמיד יכולה רק להקשיב מבלי לענות כרגע, ולומר לה
    באותה שיחה שאת צריכה לחשוב על מה שהיא אמרה ותעני לה בהמשך...

• נושמים עמוק. מחזירים תשובה של "בסדר".
    ונפגשים כשיצא...

את תחליטי מתי נוח לך. תמציאי תירוצים אם צריך.

חשוב שתגיעי "לפגישה" נינוחה...
    תני לה לזרום
    הרי היא לא תשנה את עורה.
    אלא אם כן היא תגזים, מה שאני מקווה שלא יקרה

ושימי לנגד עיניך את בעלך בלבד! רק למענו את עושה את זה
    ולזה אין מחיר...

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• קחי אותה בחפיף...לא להתרגש ממנה בכלל.
    כמו שאת מדברת לאנשים זרים בעבודה
  • היי
    אם היא שלחה הודעה סימן שכנראה שזה מפריעה לה.
    לחמתי לדוגמא לקח שנה עד שזה הציק לה שאנחנו לא מדברות.
    מניסיון אני ממליצה לך להיפגש איתה בארבע עיניים קחי נשימה עמוקה למרות שאת לא מעוניינת ותראי מה יש לה לומר רק תקשיבי אחר כך תעני לה על כל מה שאמרה זה יעשה לך גם טוב שאת מוציאה את מה שאת שומרת בבטן תעשי את הניסיון הזה למען בעלך ומשפחתך ואם תראי שהיא אטומה ואין עם מי לדבר תסגרי ענין ותגידי לבעלך ניסתי וזהו.
    ככה אני הייתי עושה.
    מניסיון שלי אחרי שיחה שאני נתתי לה צ'אנס היא השתנתה לטובה לגבי.
    מאחלת לך את כל הטוב שבעולם.

• אין לך ברירה מאמי, יש לך כוח או לא - היא מושיטה יד, אם לא תלכי - זו תהיה הכרזת מלחמה מצידך ויפתח גיהנום מספר 2.

תקציבי לעצמךך חצי שעה איתה, אחרי חצי שעה תגידי שיש לך תור לרופא / ספר / אירוע....אבל תני לה לשפוך מה שיש לה, תגידי (על מה שלא יהיה) "נקווה שיהיה טוב"
  • קודם מליון
  • אני לא מתכוונת להפגש איתה אין לי רצון בקשר איתה מעבר למה שחייב כדי שלבעלי יהיה שקט בלב. אתמול דיברתי עם בעלי והוא התקשר אליה במקום שאענה לה. כשהיא שלחה את ההודעה היה לי ברור שאין לי ברירה אלא לשתף פה פעולה גם אם ממשששששש מממששששש אין לי כוח. ושוב אני עושה זאת רק למען בעלי.
    כמו שכתבתי קודם - אני לא נוסעת אליהם הם מוזמנים לפה לפי התנאים שלי. את בעלי זה משמח וזה מה שחשוב לי. לא מתאים לי בית קפה איתה. אין לי כסף מיותר
  • אין ברירה, היא כביכול מושיטה יד לשלום ואת דוחה אותה..(אם לא תלכי)
    מהצד , של משפחתו ושל בעלך בפרט זה יראה לא טוב.
    אז תפגשי איתה, איפה שנח לך , ותנסי ,בשביל הבעל .
    ומה אנייגיד לך ..מקוהעבורך שנפלו לה כמה אסימונים , ושיהיה בסדר
  • פשוט ליקויייייי
  • איזה תגובות מצחיקות יש כאן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה