מזועזעתתתתתת! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אמאל'ה לא יאמן! אני משוטטת לי בפייסבוק ופתאום אני רואה לייק של אחת הבחורות בפייסבוק שלי על תמונה של איזה מישהי.. מסתכלת על התמונה פעם,פעמיים,שלוש ועדיין לא מאמינה למראה עיניי!!!
    מצולם שם תינוק אולי גדול בחודש או חודשיים מליעד עם סיגריה בפה (!!!!!!!!!!!) ולידו יד של אישה מדליקה מצת!!!
    אני פשוט בההלללםםם!! גם אם זה בשביל התמונה והצחוק זה ממש לא מצחיק!! הם ממש הכניסו לו את הסיגריה לפה!!!!!!!
    אני מתה לשלוח לה הודעה... אבל אני יודעת שלא מתפקידי להתערב..
    איך אפשר לשבת בשקט בצד כשרואים דבר כזה?!??!!?
8 תגובות
עמוד 1
  • באמת מזעזע...
    שמעי אני חושבת שבתור אמא אחראית אני כן הייתי מעירה, בנימוס, לאותה בחורה ומאירה את עיניה למעשים שלה!
  • היה לא מזמן בחדשות על זה
    על ילד בן שנתיים שההורים שלו צילמו אותו מעשן!

• לצערי יש גם אנשים כאלה.
    בא לך לצרוח עליה נכון?
    אבל עזבי אל תתערבי

חבל שאין un like

• הבעיה היא שאני לא מכירה אותה אישית את האמא המטומטמת הזאת.. פשוט אחת מהבחורות אצלי בפייסבוק עשתה לה לייק על התמונה..אני רותתתתחחחחתתתת!!!
  • איככככ איזה הורים דוחים

• אני כן הייתי מגיבה
    הייתי אומרת לה שהיא אפס ואיזה מין אמא היא

אם יש לה בעייה שתמחוק אותי.. האמת כואבת...

• אורטלי זו הבעיה (או שבעצם אולי לא בעיה חח אולי עדיף ככה) היא לא חברה שלי בפייסבק.. מישהי שחברה שלי בפייסבוק הגיבה לה על התמונה וזה הקפיץ אצלי בקיר..
    אני לא מכירה אותה אם הייתי מכירה אותה הייתי יוצאת לה על החיים
  • מזל שמטורפת כזאת לא בחברים שלך...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה