סליחה על החפירות אני לא יודעת מה קורה לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אני בדיכאון עצבנית כועסת עצובה הכל ביחד וממה?מכלום בא לי פשוט לבכות אבל למה אני רק חושבת מה יקרה לי כשאני יראה טיפה של דם אני יטמוטט אם החודש זה לא זה אני תשושה כבר מזל שיש אתכן בחיי אני נראה לי צריכה פסיכולוג נכנסתי לדיכאון למההה:((((((((
18 תגובות
עמוד 1
  • אוי ליאלוש! אני יותר משוכנעת שהפעם זה זה.... קיבלתי סימן חדש ממך, שינויים במצב רוח .....

שולחת לך חיבוקים ונשיקות! רק תשמרי על אופטימיות ומחשבות חיוביות (כמה שאפשר אני רואה שהשינויים בהורמונים בהריון משתלטים עלייך!)

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • צוצה!!!! תהיי רגועה!! בלי לחץ!!! הכל יהיה בסדר והכל לטובה!! ,
    מחזיקה לך אלפי והחודש הזה בע"ה שלך!! שמעת???? יאלללה תעדכני אותנו עם בשורות טובות הלוואי!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • התחרפנתי! למה זה קורה ליייי
    אולי מהאנטיביוטיקה??היום היה כדור אחרון ברוך ה'
    בעלי חשב שהוא עשה לי משו
    אמרתי שפשוט אין לי מצב רוח
    נהייתי כמו סמרטוט החדר שלי נראה זוועה כבר כמה ימים מה שאני עושה אני עושה בכוח
    אני לא ככה ברגיל אבל שלא יהיה לכם רושם לא טוב רק עכשיו..
  • מצפים לבואך
    אני שעה אחת חושבת שאני בהריון
    שעה אחרי חושבת שאני עומדת לקבל
    שעה אחת בוכה שעה אחרי זה כועסת או עצבנית או לא יודעת מה
  • את חייבית ליהות רגועה ,בלי לחץ , בעזרת השם תבשרי לנו בשורות טובות ,עשית כבר בדיקה ?
  • מרגוש בקצב הזה אני יעשה בדיקה שנה הבאה מהפחד של השלילי..
  • מתוקה שלי..
    אנחנו בדיוק באותו מצב..גם אני נגשת לשירותים בהיסוס..וגם אני מתה לבדוק ומתה מפחד לראות את הקו הארור הזה..מחזיקה לנו אצבעות!!!!

If you believe in yourself enough
    And know what you want
    You're gonna make it happen
    Make it happen
    And if you get down on your knees at night
    And pray to the Lord
    He's gonna make it happen
    Make it happen

• וואי איך אני מבינה אותך!! השבוע הזה זה "שבוע החרדה" כל מה שלא נעשה מאו נעשה תמיד נחשוב אם כן או לא..ומאוד קל להגיד טוב מעכשיו אני לא חושבת..אבל זה לא יוצא לפועל..אבל צריך להיות רגועים...ברגע שהגוף רגוע הכל רגוע...
    בללי פחד מעיינוש ורעות..
    תקחו הכל ברגוע..וגם אם לא זה לא סוף העולם
    !!!!!!!!!אבל תהיו אופטימיות יהייה בסדר!
    !
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • אוף, מצב רוח מבאס... אבל באמת אולי מההורמונים וההיריון??

אני כל כך מקווה בשבילך שהחודש הוא החודש, ובקרוב מאוד תרגישי הרבה יותר טוב כשתדעי את התשובה.

חשבת מתי תעשי בדיקה? נראה לי שכדאי לך לקבל החלטה מתי את בודקת, תחשבי מתי זה מבחינתך הגבול, כך שסביר שאם נכנסת להיריון כבר יראו את זה, ופשוט תלכי לעשות בדיקת דם או בדיקה ביתית בשתן הראשון. חבל שאת סתם פוגעת בעצמך עם החוסר וודאות הזה. כך תהיה לך שאיפה להגיע לאותו היום מבלי לקבל מחזור ולדעת שיש לך תשובה בעתיד הקרוב.

• מאמי למה ככה
  • אני יעשה אז בדיקה?
  • לדעתי תחליטי שאת עושה בדיקה מחר או מחרתיים (בשתן הראשון), ותקחי בחשבון שיש מצב שגם אם את בהיריון היא שלילית, ככה שאל תקחי את זה קשה אם יוצא שלילי...

אם עדיין לא קיבלת מחזור, נראה לי שיהיה בסדר.
  • עוד לא קיבלתי מאמי ולא אני לא יעשה הפחד גובר עליי בנתיים..אני יחכה עד ליום ראשון ...
  • מעייני החודש יהיה חודש טוב ! תיהיה רגועה .. ותנסי לדחות את הבדיקה כמה שתוכלי זה קשה אני יודעת אבל תנסי בישבילך ...
  • מעיינושששששששששששש למה ליפול עדיין כשאין צורך? וגם אם יקרה לא חרב עליך עולמך שימי לב גם לדברים אחרים מסביבך שעליהם עלייך לברך ולחייך....
    תמתיני בסבלנות ליום ראשון וגשי לעשות בדיקת דם...מקווה בשבילך לתשובות חיוביות

מירי
  • הבדיקה מפחידה אותי אני לא יעשה אותה מה שמשאיר אותי ככה זה המחזור המסריח הזה שלא בא לי עליו בכלל רק המחשבה שאני צריכה לקבל מעצבנת אותיייייי!!
  • אוקיי, אם החלטת שביום ראשון את עושה בדיקה, אז החלטת וזהו. אל תטרידי את עצמך יותר מידי במחשבות. ביום ראשון תדעי את התשובה. נראה לי שזה קצת מרגיע כשאת יודעת שבמועד קרוב תהיה לך תשובה ודאית.
    אני יודעת שזה קל לומר, אני פשוט מנסה קצת להקל עלייך מכל המחשבות והלחץ, זה מרגיש שאת ממש מוטרדת וחבל לי שזה כל כך משפיע עלייך
  • זה לא קל..פעם ראשונה שאני ככה לפני מחזור כל שאר הפעמים הייתי מאוד אופטימית ולא עניין אותי כלום...בגלל זה אני אומרת שאני לא יודעת מה קורה לי..
    הלוואי בעזרת ה' עליי ועל כולנו בשורות טובות החודש אמןןןן תודה על העזרה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה