פרסום בפייסבוק של מישהי שמכירה (מומלץ להיכנס) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הועתק משם:
    אמהות יקרות ,את הפוסט הזה יש לקרוא בישיבה מוחלטת .. מחדל פשוט מחדל .. ביום ראשון השבוע לקראת שעה 16:30 לאחר שהראל ששיחקנו,האכלנו צחקנו , הגוזלי (בן 4 חודשיים) התעייף ורצה לישון השכבתי אותו במיטתו כעבור כרבע שעה בכי חזק של כאב בכי ,של סבל,של צריך עזרה... ניגשתי לגוזלי ו.. חשכו עיני פשוטו כמשמעו הרגל הפיצית שלו נתקעה בחיתול ,בחוטים שנפרמו מהחיתול ממש נתפסה לו הרגל מהחיתול צילצלתי למוקד השירות של האגיס שהיה סגור... בבוקר צילצלתי שוב המתנתי והמתנתי... התייאשתי,ניתקתי.. צילצלתי שוב ענתה לי נציגה בשם קרן לאחר 12 דקות של המתנה רצופה עוד לא התחלתי להתלונן על ההמתנה היא קטעה אותי בהתנצלות לא אמיתית ותירצה זאת כעומס על המערכת ורצה לשמוע כבר מהי סיבת הפניה הסברתי לה כי החיתולים לא תקינים ויתרה מכך מסוכנים... לא אלעה אתכן בכול הסיפור אבל בשורה התחתונה לא הבטיחות עניינה אותה אלא היא רצתה לדעת כמה חיתולים נותרו לי, שהסברתי לה שהחיתולים לא מעניינים אותי אלא הצורך בשליח שיבוא לאסוף את המחדל המסוכן הזה ולאחר שכבר ממש התעצבנתי העבירו אותי למנהלת שירות.. התנדבתי להסיע את החיתולים למחסנים לצריפין על מנת לזרז את נושא הבדיקה ושהאגיס יצאו בהצהרה עי יש ליקוי חמור בחיתול אך זה לא עזר המנהלת טענה שהמפעל בעפולה... רק לאחר איומים על פירסום בפייסבור המנהלת הגיע עד לפתח ביתי על מנת לאסוף את השערוריה ועוד רצתה "לפצות" אותי ב-2 חבילות טיטולים. הסברתי לה שבני לא השפן ניסיונות של האגיס ..
    הנה קישור לתמונה: http://www.fastup.co.il/images/22534532.jpg

[URL=http://www1.glitterphoto.net/]
8 תגובות
עמוד 1
  • אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!
    מה זה!?!?!?!?!??!?!?!
    אני מזועזעת לגמרי!!
    ורק אתמול אמרתי לבעלי שאולי נעבור להאגיס מפמפרס.. אבל בעלי לא רצה הוא אוהב את הפמפרס.. נראה לי שנשאר איתם

• אין על פמפרס בעולם!

איזה מסכן..
  • וואי אמאלה
    אני עברתי לא מזמן לפמפרס ואשאר עם פמפרס!

• וואי וואי וא

איזה מפחיד
    תראו מה זה. אפילו מה שמיוצר עבור תינוקות והחברה שנחשבת הכי הכי
    צריך להיזהר.... לבדוק כל דבר!

• איזה שטויות!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אני לא מאמינה לכל דבר ויש מקרים חריגים!!

הייתי עם פמפרס והיו לי רק פאדיחות!!! כל הזמן קקי ופיפי ברחו מהחיתול.
    לכל תינוק מתאים חיתול אחר. דבר שני יכול מאוד להיות שהוא המון זמן לא החליפה לו והיה פאק בחיתול
    אין שום דבר מושלם ובמיוחד בפייסבוק אנשים אוהבים להגזים ולעורר גלים... ככה הצליחו לעשות הרבה מחאות והיא גם כנראה מנסה משהו

אני ממש לא קונה את זה

• הורים יקרים,

הצטערנו לשמוע על המקרה שהעלתה שיר חביב ולקרוא חלק מהתגובות שלכם.
    חשוב לנו שתדעו כי קרן, מנהלת שירות הצרכנים שלנו, בקשר אישי עם שיר ומבטיחים להיות בליווי מהיר וצמוד עד לשביעות רצונה.

לגופו של עניין, מדובר בתופעה חריגה במעטפת החיצונית של החיתול שמקורה אותר וטופל באופן מיידי.

אנחנו נמשיך להיות זמינים לכם כאן בעמוד ובשירות הצרכנים שלנו תמיד.

בברכה,

שירות האגיס אונליין
  • וואו! עד כמה פרסום בפייסבוק יכול להגיע לאנשים במהירות כזאת גדולה! מדהים!

יותר מזה, היום אנשים עושים בניית אתרים מקצועיים בשביל לגרום למותג כזה או אחר ליפול מהמדף! זה מדהים, אתן אפילו לא מבינות עד כמה...! בעבר כולם היו עושים קידום אתר אינטרנט בשביל ליצור הכנסות ולקוחות חדשים, היום אנשים בונים אתרים ועמודים בפייסבוק בשביל להפיל מותגים, עושים ממש ההפך!!! מטורף!
  • גם לחברה שלי זה קרה

הבן שלה התעורר משנת צהריים כולו עם חוטים שהסתבכו לו ברגליים

איזה מפחיד וממש לא מתאים למחיר ולאיכות שאמורה להיות למוצר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה