בנות יש לי שאלה לגבי רירית הרחם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביום ה 16 למחזור הייתי אצל רופא למרות שהיה זקיק 11 ממ הוא טען שכבר בייצתי בגלל העובי של רירית הרחם אני לא יודעת מה היה העובי
    השאלה שלי היא כמה עבה היא יכולה להיות בשביל שהוא יחליט שכבר היה ביוץ למרות שהיה זקיק

עבר מאז 11 יום ואם הוא אמר שהביוץ כבר היה אני יכולה להתייחס לזה כבר כאל איחור?
16 תגובות
עמוד 1
  • אני הבנתי שרירית מעל 9 או 10 זה אומר שכבר היה ביוץ.
    אלא אם את עושה הפריות ואת מקבלת זריקה לדיכוי הביוץ .
    איחור נחשב רק אחרי שהיית צריכה לקבל ולא מהביוץ עצמו.
    בהצלחה
  • אין לי מושג, אבל פעם הבאה תדרשי לדעת את כל הפרטים האלו
    פשוט תשאלי, מה עובי הרירית, כמה זקיקים ובכלל כל מה שעולה על דעתך!
    מאחלת לך המון בהצלחה בטיפול הבא -
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • אני לא בטיפולים בנות..הייתי סתם אצל הרופא בדיקה שיגרתית
    אני חושבת שעובי הרירית היתה 10 אני פשוט לא זוכרת אם שמעתי נכון והיה זקיק בגודל 11 ממ זה כנראה אז היה אחרי ביוץ..אפשר לשאר אם הבייוץ היה יום יומיים או שלושה לפני?
  • [quote]פורסם במקור על-ידי מעיין30

אני לא בטיפולים בנות..הייתי סתם אצל הרופא בדיקה שיגרתית
    אני חושבת שעובי הרירית היתה 10 אני פשוט לא זוכרת אם שמעתי נכון והיה זקיק בגודל 11 ממ כמו שאמרתי אז ככל הנראה הייתי אחרי ביוץ..
  • אם את לא בטיפולים אז אני חושבת שהיה ביוץ ומה שראו באולטראסאונד זה הגופיף הצהוב שיש אחרי ביוץ .
  • יא מה עשיתי שם בטעות 2 הודעות..
    אז אם ככה עברו 12 יום אני כבר היתי צריכה לקבל לא?
  • לרירית הרחם אין שום קשר לביוץ.. אצלי בכל הטיפולים הרירית נעה בין 12-14 אז מה זה אומר שבכולם כבר בייצתי??
    הדבר היחידי שמראה על ביוץ הוא ערך פרוג'
    או אם נמצא במעקב זקיקים זקיק שהוא עכור , הכוונה שהוא כבר בייץ
    או אם ללא התערבות תרופתית נמצא נוזל בדוגלאס.. שזה גם מראה על ביוץ
    אבל אם את עם התרופות יכול להיות נוזל בדוגלאס בלי שום קשר לביוץ
    למה היית רק ביום ה-16 למחזור אצל הרופא?? לא התחלת מעקב לפני? מהיום ה-9?
  • לא הייתי במעקב זקיקים לא תיכננתי בכלל סתם הלכתי לרופא הוא בדק ואמר לי אני חושב שכבר בייצת אז לפי מה שהוא ראה כנראה הוא יודע מה הוא אומר לא
  • אני לא אומרת שמה שהרופא אמר לא בסדר.. אני רק אומרת שלפי רירית הרחם אין דרך לדעת אם בייצת או לא.. אלא רק עם הנתונים שאני כתבתי לך..
    בכל אופן תתחילי לעשות מעקב זקיקים מהיום ה-9 למחזור כדי שלא יהיה מצב שתפספסי את הביוץ.. מקווה שעבדתם קצת בימים האלה :) והלוואי ויהיו בשורות טובות החודש
  • ראשית בהצלחה מתוקה
    זוהר אני איתך , אצלי נצפתה רירית 11 ומועד ההזרעה שנקבע היה רק לאחר יומיים , הכל תלוי בבדיקות דם שנתמכות בגודל הזקיקים

בהצלחה
  • ז"א שאם הוא ראה רירית עבה וזקיק בגודל 11 מ"מ זה לא אומר שבייצתי?אני פשוט לא מבינה בכל זה פעם ראשונה שדיברתי עם רופאים על זקיקים וכו'
    איזה עוד סיבה יש לרופא לחשוב שבייצתי חוץ מעובי הרירית והזקיק שהוא טוען שנשאר מהמחזור הקודם...
  • מעיין שלחתי לך מייל
  • שנייה נראה
  • בנות אל תשכחו שהיא לא עושה טיפולים אלא בודקת
    שהביוץ שלה לא יוצא על הימים הנקיים שבטהרה, ולכן היא לא מקבלת שום
    דבר שמעקב ביוץ ולכן יש מצב לדעתי שכן היה ביוץ .
    במיוחד שהיא עשתה את האולטראסאונד ביום ה16 למחזור .
    בדרך כלל יום הביוץ הוא יום ה12-14 .
    אני מקווה שאני לא מטעה אבל זו דעתי .
    בהצלחה
  • בעזרת ה' רעיה אם כבר בייצתי ועוד לא קיבלתי אז כנראה שאני בהריון..עברו מאז למעלה משבועיים
  • הלוואי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה