היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זה התפריט סלט ירוק עם פטריות, שרי, בצל סגול ןפקאן מסוכר סלט עגבניות שרי עם צנוברים ואגוזים חציל מאודה עם סויה וג׳ינג׳ר
פסטרמה הום מייד ולחמניות הום מייד לחמאג׳ון קטנים בצלים ממולאים ברוטב רימונים כרובית שלמה בתנור קיפודי תפוחי אדמה עוגת שוקולד עם ציפוי קוקוס קלוי ורוטב פירות יער אני מתלבטת אם להכין תפוחי אדמה או פירה תפוחי אדמה ובטטות לצד ראגו פטריות מה אתן חושבות? מה יותר טעים? מתאים? אוהבים? תודה
7 תגובות
עמוד 1
את מטורפת זה מה שיש לי להגיד!
מה אני חושבת: מה זה קיפודי תפו״א? מה יותר טעים? כל מה שתכיני מה מתאים? לא יודעת יש לך כבר סוג של תפו״א מה אני אוהבת? תפו״א בכל צורותיו רק חמותי יכולה להרוס אותו אבל אין עליה בהצלחה
אפשר גם להתארח אצלך מחר
מאמי זה מספיק ודי זה המון אוכל אני אשמח למתכון של ראגו פיטריות
אני לא יכולה לאשר או לשלול על עיוור.
חחחחח מיצי
ליאורה
אני מקפיצה כמה סוגי פטריות במחבת.. מה שיש עם שמן זית מתבלת בפפריקה ומעט סויה מוסיפה כוס של ציר בקר או עוף ומבשלת על להבה נמוכה